Χαρές για το νεαρό ζευγάρι - Το έκανε γνωστό ο Άγγελος Λάτσιος για τη Γαία Μερκούρη μέσω instagram

Τέλειο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / gaia merkouri
Instagram / gaia merkouri

Ένα από τα πιο hot νεαρά ζευγάρια της showbiz είναι ο Άγγελος Λάτσιος με τη Γαία Μερκούρη με τους δύο να ζουν την απόλυτη ευτυχία ο ένας στο πλάι του άλλου, με τα social media να είναι γεμάτα από φωτογραφίες του, που κυριολεκτικά ''στάζουν'' μέλι.

Οι ίδιοι δε θέλουν να απασχολούν τη δημοσιότητα με τον έρωτά τους, ωστόσο δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κρύβουν όλο αυτό, που ζουν και του αναζωογονεί χωρίς καμία αμφιβολία.

Το Σάββατο 11/3 μάλιστα είδαμε για ακόμη μια φορά στα stories του Άγγελου μια φωτογραφία της καλής του, η οποία έχει τα γενέθλιά της και έτσι με ένα λιτό και παράλληλα τρυφερό τρόπο, της ευχήθηκε χρόνια πολλά (δείτε εδώ αν εγκρίνει η Μενεγάκη τη Γαία για κοπέλα του γιου της).

Οι ευχές του Άγγελου Λάτσιου στη Γαία Μερκούρη

«Χρόνια Πολλά», έγραψε στην ανάρτησή του ο Άγγελος Λάτσιος.

Λάτσιος - Μερκούρη

Οι δηλώσεις της Γαίας Μερκούρη για τον Άγγελο Λάτσιο

Την πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε η Γαία Μερκούρη στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση της με τον Άγγελο Λάτσιο.

Πως είναι ο έρωτας στα 18;

Ο έρωτας στα 18 είναι όπως αποφασίσει ο καθένας να τον ζήσει. Για μένα είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής. Αν δεν έχεις ζήσει έρωτα, τότε τι; Ο καθένας βέβαια με τον χρόνο του. Έχω φίλες που δεν έχουν μπει ακόμα σε κάποια σοβαρή σχέση ούτε νιώθουν ερωτευμένες και από μέσα μου σκέφτομαι, “Δεν ξέρεις τι χάνεις!” Είναι τόσο ωραίο!

Είσαι τόσο ερωτευμένη;

Είμαι! Γενικά ως άνθρωπος είμαι ρομαντική και όταν έχω κάτι όμορφο στη ζωή μου το βλέπω ακόμη ομορφότερο απ΄ ότι είναι. Ακόμη και όταν είναι όλα μαύρα, εγώ βρίσκω το θετικό, το καλό, το όμορφο. Και μου αρέσει που είμαι έτσι, γιατί γενικά δεν είμαστε love generation. Υπάρχει πολύ μίσος εκεί έξω, διαμάχες, διχασμός, πόλεμος. Ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι το σημαντικότερο, το πιο όμορφο πράγμα της ζωής.