Στιγμές ευτυχίας για την Οικονομάκου & το Μιχόπουλο - Το λαμπερό πάρτι για τα 5 χρόνια του γιου τους

Χαρούμενοι γονείς!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αθηνά Οικονομάκου εκτός από μία πετυχημένη ηθοποιός, αλλά και πολύ δραστήρια γυναίκα στο κομμάτι των επιχειρήσεων είναι παράλληλα μία πολύ τρυφερή μητέρα, αφού ό,τι και να συμβαίνει η προσοχή της είναι πάντα εστιασμένη στα παιδιά της (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τη σχέση της Οικονομάκου με το Μιχόπουλο).

Το γιο και την κόρη της βλέπουμε να μεγαλώνουν όμορφα μέσα από τις αναρτήσεις, που κάνει η μαμά τους στα social media. Μάλιστα το Σάββατο 11/3 ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για την οικογένειά τους μιας και έκαναν ένα λαμπρό πάρτι.

Το πάρτι γενεθλίων για το γιο της Αθηνάς Οικονομάκου

Ο γιος της Οικονομάκου έκλεισε τα 5 του χρόνια και έτσι μέσα από stories της ηθοποιού στο instagram είδαμε, πως γιόρτασαν τα γενέθλια του, μαζί με πολύ καλούς τους φίλους.

Οικονομάκου - Πάρτι Μάξιμου

Η συγκίνηση της Οικονομάκου μιλώντας για τα παιδιά της

«Η κόρη μου είναι 1,5 και τώρα είναι που έχει αρχίσει όλες τις τρέλες. Μιλάει, χορεύει, τραγουδάει, επαναλαμβάνει τα πάντα, κάνει αγκαλιές. Είναι τρυφερή και πολύ πιο εκδηλωτική, αλλά με τον γιου μου, εντάξει… είναι άλλο πράγμα. Τρέχω πολύ, είμαι πολύ οργανωτική και αυτό με έχει σώσει. Είμαι πολύ του προγράμματος, οπότε κάπως με έναν τρόπο τα συντονίζω όλα και δεν χάνω χρόνο σε άσκοπα πράγματα. Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά, η οικογένεια και τώρα και το θέατρο».

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, έπαιξε το αφιερωματικό βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες της εκπομπής για την ίδια και την ζωή της, με την ηθοποιό στο τέλος του βίντεο να βουρκώνει.

«Συγκινήθηκα με τα παιδάκια μου, δεν μπορώ! Με τα παιδιά έχω θέμα, είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τα παιδιά, λιώνω», είχε πει χαρακτηριστικά η Οικονομάκου.