«Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να...» - Η Παναγιώταρου "σπάει" την σιωπή της για την σχέση της με τον Σχίζα

Τι απάντησε για τον φημολογούμενο χωρισμό του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Εξαφανισμένη από τα social media είναι τις τελευταίες μέρες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και συγκεκριμένα μετά την επιστροφή του συντρόφου της, Στάθη Σχίζα στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor all star.

Ο ίδιος αποχώρησε, να υπενθυμίσουμε, εξαιτίας όσων του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την αγαπημένη του, ενώ κάποιοι μίλησαν ακόμη και για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ζευγάρι να μείνει εκτός από τα social media.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε και ο πρώην παίκτης του reality οι δυο τους βρίσκονται στην Τήνο με τον ίδιο να προχωρά στην πρώτη του ανάρτηση -δείτε την εδώ!

Στην πρώτη της ανάρτηση προχώρησε όμως και η Αλεξάνδρα προκειμένου να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους ότι όλα είναι καλά ενώ μάλιστα θέλησε την ίδια στιγμή να διαψεύσει τις φήμες περί κρίσης στη σχέση της με τον Στάθη.

Η πρώτη ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Γεια σας γλυκάκια μου! Καταρχήν: Ναι ζω! Ναι είμαι καλά και δεν ισχύει κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας από τα διάφορα που έχω ακούσει. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για το τεράστιο ενδιαφέρον και τα τόσα μηνύματα που έλαβα. Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να κρατήσουμε μία απόσταση από τον κόσμο του Instagram και των social media και να ζήσουμε για λίγο στον αληθινό κόσμο, στις αληθινές μας στιγμές με ανθρώπους που μας χρειάζονται και τους χρειαζόμαστε και εμείς.

Η χώρα μας βιώνει δύσκολες στιγμές πένθους και αυτό προέχει! Συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες. Back to life Back to you» έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η πρώτη ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου 2

Η πρώτη ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου 

Αποκαλύψεις για τη σχέση Παναγιώταρου - Σχίζα

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου μίλησε ο ο Βασίλειος F, κολλητός φίλος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα, με αφορμή τις φήμες χωρισμού του ζευγαριού και την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

«Η Αλεξάνδρα δεν έκανε story για να στηρίξει τον Στάθη τη δεύτερη φορά που πήγε στο Survivor επειδή το είδε σαν δουλειά. Προφανώς δεν ήθελε να κουράσει τον κόσμο, ενώ και ο Στάθης δεν το χρειαζόταν τώρα γιατί ήταν ήδη πολύ καλός αγωνιστικά.

Η Αλεξάνδρα και η Ελευθερία δεν υπήρξαν ποτέ κολλητές, απλά ήρθαν λίγο κοντά εξαιτίας του Survivor και είδαν μαζί την πρεμιέρα. Η Ελευθερία χρειαζόταν πάντα μια παρηγοριά από κάποιον και αυτόν το ρόλο τον έπαιξε η Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα είχε πάει διακοπές με έναν φίλο της και απλά την είχε αγκαλιάσει για να της μιλήσει επειδή ήταν δυνατά η μουσική. Αυτόν τον άνθρωπο τον ξέρω.

Δεν μπορούμε να χρεώνουμε κάποιον ως τρίτο πρόσωπο επειδή βγήκε φωτογραφία με την Αλεξάνδρα. Όλο αυτό το διάστημα ήμουν 24 ώρες το 24ωρο με την Αλεξάνδρα και τρίτο πρόσωπο δεν υπάρχει. Αν υπήρχε θα το μαθαίνατε τελευταίοι. Τα παιδιά είναι καλά, είναι μαζί. Η Αλεξάνδρα πήγε και τον πήρε από το αεροδρόμιο γιατί δεν ήθελε να περιμένει να γυρίσει με την παραγωγή. Απλά χρειάζονται λίγο χρόνο γιατί έλειπε πάλι δυόμιση μήνες. Ο Στάθης αποχώρησε γιατί μπήκε στο Survivor και κατέληξε να είναι Big Brother» είπε χαρακτηριστικά ο φίλος της Αλεξάνδρας και του Στάθη.