«Θα έρθει...» - Η αποκάλυψη του Στέλιου Κουδουνάρης για την απόφασή του να γίνει πατέρας

Θα κάνει το βήμα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα έρθει...» - Η αποκάλυψη του Στέλιου Κουδουνάρης για την απόφασή του να γίνει πατέρας

Την Κυριακή 12/3 στην εκπομπή Γειά σου ήταν καλεσμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης με το γνωστό σχεδιαστή μόδας να μιλάει τόσο για τη ζωή του, όσο και για το πως βιώνει ξανά το ρόλο του κριτή στο My style rocks.

Ο ίδιος λοιπόν ήταν συγκριτικά πολύ πιο χαλαρός σε σχέση με το πως το βλέπουμε στην εκπομπή μόδας, καθώς έκανε αποκαλύψεις, που αφορούν στην προσωπική του ζωή, αγγίζοντας έτσι ένα κομμάτι, για το οποίο δε μιλάει συχνά.

Το κομμάτι της πατρότητας μπήκε και αυτό στη μέση μιας και ο Κουδουνάρης σε παλιότερη συνέντευξη του είχε αποκαλύψει, πως θα ήθελε να γίνει μπαμπάς σήμερα όμως φάνηκε να έχει λίγο πιο διαφορετική άποψη (δείτε εδώ γιατί δε δέχτηκε να πάει στο Survivor).

Η αποκάλυψη του Στέλιου Κουδουνάρη για την επιθυμία του να γίνει πατέρας

«Σκεφτόμουν να γίνω μπαμπάς λίγο καιρό πριν. Τώρα το έχω βγάλει λίγο από το μυαλό μου, άρα σου λέω ότι δεν είμαι έτοιμος. Θα έρθει η ώρα. Δεν άλλαξε κάτι. Τα παιδιά μου αρέσουν πάρα πολύ. Βλέποντας όμως τα ανίψια μου και το βαφτιστήρι μου που είναι γύρω στα 5 και είναι ζιζάνια, σκέφτομαι “πού να μπλέξω;”.

Έλεγα στους κουμπάρους μου πριν από 2-3 χρόνια, “να μου το φέρνετε κανένα Σαββατοκύριακο”, τώρα τους λέω “να το παίρνετε και να πηγαίνετε σπίτι σας”», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Όσα είχε πει ο Κουδουνάρης για την πατρότητα πριν αλλάξει γνώμη

Σε μια αποκαλυπτική συζήτηση με τον Στέλιο Κουδουνάρη, προχώρησε η Ευρυδίκη στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής μόδας και κριτής στο My Style Rocks μίλησε για την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί.

«Παιδί ναι σίγουρα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω. Έχω όμως μια ανιψιά και έναν ανιψιό και είμαι πολύ καλά. Όταν έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες να αποκτήσω το δικό μου παιδί», είχε πει.