Τέμπη: Υπάρχει Θεός, αυτό θα...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Πάολα για την εμφάνιση της μετά την τραγωδία

«Εμείς ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τέμπη: Υπάρχει Θεός, αυτό θα...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Πάολα για την εμφάνιση της μετά την τραγωδία

Το πρωί της Δευτέρας (13/3) στην εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Πάολα. Η γνωστή τραγουδίστρια τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει απασχολήσει αρκετά τα φώτα της δημοσιότητας, με την επιλογή της να τραγουδήσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, τέσσερις μέρες από την τραγωδία στα Τέμπη.

Μπορεί ο Γιάννης Πλούταρχος, που εμφανίζονται παρέα, να μην έδωσε το παρόν από επιλογή του, κάνοντας το γνωστό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ την ανάρτηση του), αλλά η τραγουδίστρια εμφανίστηκε και είπε ότι τα έσοδα της βραδιάς θα πήγαιναν στους τραυματίες της τραγωδίας.

Οι δηλώσεις της Πάολα για την εμφάνιση της και την τραγωδία στα Τέμπη

Στις δηλώσεις που έκανε η Πάολα στο αεροδρόμιο, αρκέστηκε να πει τα εξής: «Δεν θα πω τίποτα παιδιά, να είστε καλά. Υπάρχει Θεός, αυτό θα δώσω ως απάντηση. Υπάρχει Θεός για όλα αυτά. Να είστε καλά».

Βέβαια, οι δηλώσεις της δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Γιώργο Λιάγκα, διότι θεώρησε σωστό να τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Εμείς ασχοληθήκαμε με αυτό το θέμα σε κάθε εκπομπή 2 λεπτά την προηγούμενη εβδομάδα. Κάποιες εκπομπές πιο lifestyle ασχολήθηκαν περισσότερο, καλά έκαναν και ασχολήθηκαν. Δεν καταλαβαίνω γιατί, παράπλευρα από το θέμα αυτό καθόμαστε και ασχολούμαστε αν οι δημοσιογράφοι είναι καλοί ή κακοί.

Όλους μας κρίνει ο κόσμος και αν οι εκπομπές ασχολήθηκαν περισσότερο ή λιγότερο με το θέμα αυτό. Ο καθένας ασχολείται με αυτό που του επιτάσσει η συνείδηση και το καθήκον του. Τι να κάνουμε τώρα», είπε ο παρουσιαστής.

«Κατηγορείται για κάτι η Πάολα; Ποιος κατηγόρησε ποιον; Θέλετε να γνωριστούμε ξανά όλοι. Ούτε και οι ίδιοι που αποφάσισαν να τραγουδήσουν ή να μην τραγουδήσουν δεν έχουν καταλάβει τι τους έχει γίνει. Κατηγορείται για κάτι η Πάολα και αισθάνεται ότι θα δικαιωθεί; Είναι θύμα σε κάτι; Για ποιο λόγο βγαίνει και λέει υπάρχει Θεός; Είναι σε ένα μαγαζί, ο ένας τραγουδάει και ο άλλος δεν τραγουδάει. Να μην σχολιαστεί αυτό το πράγμα;», αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος.

Ο λόγος που ο Γιώργος Τσαλίκης ακολούθησε την ίδια τακτική με την Πάολα

Ένα ακόμη κέντρο που έμεινε ανοιχτό λίγο μετά την εθνική τραγωδία, είναι αυτό στο οποίο εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Γιώργος Γιαννιάς. Πριν ξεκινήσουν να τραγουδούν οι δύο καλλιτέχνες βγήκαν στη σκηνή και ο πρώτος προχώρησε σε μία προσωπική και συγκινητική εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή, εξηγώντας γιατί επέλεξαν να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους μέσα σε όλη αυτή την οδύνη.

«Για να περάσουμε καλά μέχρι το πρωί θέλω να σας πω δύο πολύ σύντομα και αληθινά λόγια, χωρίς να πέσουμε, εκ μέρους και του Γιώργου γιατί το συζητήσαμε. Όλοι ζήσαμε ακριβώς τα ίδια αυτές τις ημέρες. Την πίκρα τη στενοχώρια και την απογοήτευση. Όταν ήμουν στο Ρομέο έχασα τον αδερφό της γυναίκας μου και το επόμενο βράδυ πήγα στο μαγαζί να δουλέψω.

Σε αυτό το μαγαζί δουλεύουν 50-60 άτομα. Γι' αυτούς δεν είναι διασκέδαση, είναι η δουλειά τους. Γι' αυτό είμαστε εδώ. Μέσα από τη μουσική έρχεται η θεραπεία. Σήμερα το βράδυ λοιπόν, χωρίς να ξεχνάμε θα θεραπευτούμε μέσα από την μουσική. Καλή διασκέδαση», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

https://dai.ly/k5n8exjYlqI5oKySAAU[/OEm