Χριστίνα Σάλτη: «Μου έδωσε μεροκάματο, ενώ...» - Η αποκάλυψη της για την Πάολα

«Δεν έχει να απολογηθεί σε μένα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χριστίνα Σάλτη: «Μου έδωσε μεροκάματο, ενώ...» - Η αποκάλυψη της για την Πάολα

Το μεσημέρι της Κυριακής (12/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» προβλήθηκν οι δηλώσεις, που έκανε η Χριστίνα Σάλτη. Η γνωστή τραγουδίστρια, που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει χαμός μεταξύ αυτής και της Ανδρομάχης, για ένα τραγούδι (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ για όλους και για όλα.

Η Χριστίνα Σάλτη, έκανε λόγο για την διαμάχη της με την τραγουδίστρια του Fantasia Live, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί με την αγαπημένη της, Πάολα και την εμφάνιση της τέσσερις μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, που έχει συζητηθεί τόσο πολύ (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια).

Οι δηλώσεις της Χριστίνα Σάλτη για την Πάολα και την Ανδρομάχη

«Η Παράλληλη Αγάπη είναι ένα τραγούδι το οποίο αγαπώ πάρα πολύ, ένα ζεϊμπέκικο που ήθελα πάρα πολύ να πω. Θεωρώ ότι είμαι τυχερή Δεν αγχώθηκα κάποια στιγμή ότι μπορεί να χάσω το τραγούδι αλλά, επειδή είμαι ένας άνθρωπος πολύ ήσυχος, λίγο στρεσαρίστηκα με όλο αυτό που συνέβη. Δεν μου αρέσουν πολύ αυτά τα λόγια, λίγο αγχώνομαι. Αυτό θεωρώ πως δεν έχει ξανασυμβεί τόσα χρόνια στη δισκογραφία, τουλάχιστον, που είμαι εγώ από το 2009 – 2010».

«Δεν έχει να απολογηθεί σε μένα για κάτι η Ανδρομάχη γιατί δεν μου ανήκει το τραγούδι. Εγώ πήρα την άδεια, κυκλοφορήσαμε και το βίντεο κλιπ και κάναμε την δουλειά όπως είθισται» πρόσθεσε, ακόμα, η Χριστίνα Σάλτη.

Σχετικά με την απόφαση των νυχτερινών κέντρων να ανοίξουν, λίγες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η Χριστίνα Σάλτη ανέφερε: Στα μαγαζιά δεν δουλεύουν μόνο οι καλλιτέχνες. Οι καλλιτέχνες μπορούν να κάτσουν και σπίτι και να μην έχουν ανάγκη τα λεφτά. Στα μαγαζιά όμως, δουλεύουν πολλοί άνθρωποι, έχουν οικογένειες, δεν είναι εύκολο.

«Δεν πιστεύω ότι η Πάολα το έκανε για οικονομικούς λόγους. Υπάρχει φήμη και το ξέρω, ότι το τελευταίο της μεροκάματο το δίνει στον κόσμο που δουλεύει, είναι ένας πολύ καλόκαρδος άνθρωπος. Το καλοκαίρι νοσούσα με κορονοϊό και δεν είχα πάει και αμέσως ενδιαφέρθηκε αν μου έδωσαν τα χρήματα. Αυτό με συγκίνησε πάρα πολύ», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η Χριστίνα Σάλτη.