Πελάτες προσοχή: Η έκτακτη ανακοίνωση των Lidl

«Η εταιρεία δεν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
EUROKINSSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
EUROKINSSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί μεγάλη ανησυχία με την γνωστή αλυσίδα super market, Lidl, καθώς στην επίσημη ιστοσελίδα τους το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι μία πολύ σημαντική ανακοίνωση και προειδοποίηση προς τους καταναλωτές.

Πρόκειται για μία ενημέρωση σχετικά με τους διαγωνισμούς που πραγματοποιούνται από τα καταστήματα, οι οποίοι φαίνεται πως γίνονται αντικείμενο προς εκμετάλλευση από αγνώστους, καθώς δημιουργούν ψεύτικα προφίλ στα social media με σκοπό να ξεγελάσουν το κοινό και να αποσπάσουν προσωπικά τους στοιχεία, εκθέτοντας την συγκεκριμένη αλυσίδα (δείτε εδώ την απόφαση που πάρθηκε από τα στελέχη της).

Η ανακοίνωση του Lidl που ανησύχησε το κοινό

Σημαντική ενημέρωση - Κακόβουλοι Διαγωνισμοί

Οι διαγωνισμοί ανακοινώνονται και πραγματοποιούνται αποκλειστικά από τα επίσημα κανάλια της Lidl Ελλάς (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Twitter). Η εταιρεία δεν διαθέτει επίσημο κανάλι στο Viber και οποιαδήποτε μηνύματα διαγωνισμών που εμφανίζονται να αποστέλλονται εκ μέρους της Lidl Ελλάς είναι κακόβουλα!», γράφει χαρακτηριστικά στο σάιτ.

Θα γίνει "χαμός" με τις προφορές που έβαλαν για την 25η Μαρτίου

Στα θετικά, όμως, αυτών των ημερών, αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ήδη βγει οι προσφορές για την 25η Μαρτίου, κάτι που σίγουρα θα κάνει τους καταναλωτές να τρέξουν στο super market και να δημιουργήσουν "χαμό" ώστε να μη χάσουν καμία από αυτές. Η πτώση στις τιμές των παρακάτω προϊόντων ξεκινά από τις 20/3.

Lidl προσφορές

Lidl προσφορές 25 Μαρτίου

Lidl προσφορές Μάρτη

Lidl προσφορές μήνα

Lidl προσφορές για 25η Μαρτίου

Lidl νέες προσφορές

Lidl προσφορά