Γρηγόρης Μπάκας: «Σιδερένιος και...» - Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Με έβαλαν πάνω στο φορείο και όλα δρομολογήθηκαν»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γρηγόρης Μπάκας: «Σιδερένιος και...» - Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Το πρωί της Δευτέρας (13/3) επέστρεψε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Γρηγόρης Μπάκας μετά την περιπέτεια με την υγεία του, που αντιμετώπισε πριν από λίγες μέρες. Ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπή του ΑΝΤ1, που πριν από λίγο καιρό έκανε μια αποκάλυψη για τπεριστατικό του παρελθόντος (δείτε το εδώ) με μια ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστή την είσοδο του στο νοσοκομείο.

Στην ανάρτησή του, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ μέσα από την “καινούρια καρδιά μου”. Όλα πήγαν τέλεια. Αν δεν ήταν η Δαφνούλα μου και η Τέρψη όλα τα ήταν διαφορετικά. Συνεχίζουμε και παιδιά αμάν διώξτε την τοξικότητα χαλαρώστε, χαμογελάτε και κόψτε το τσιγάρο. Καλή δύναμη»,

Γρηγόρης Μπάκας νοσοκομείο

Οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη Μπάκα μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Ο Γρηγόρης Μπάκας ξεκίνησε λέγοντας ότι δεν θα ήθελε να μπει σε λεπτομέρειες για το πρόβλημα που αντιμετώπισε, γιατί δεν ήθελε να ξανα θυμηθεί τα όσα έγιναν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Μπάκας είπε χαρακτηριστικά: «Σιδερένιος και… φοβισμένος! Δεν είχα κανένα σύμπτωμα και αν μου επιτρέπεις δεν θέλω να το συζητήσω γιατί δεν θέλω να το έχω άλλο μέσα μου. Είναι ο φόβος και τα τρία δευτερόλεπτα της συγκεκριμένης αναθεματισμένης στιγμής όταν ήμουν πάνω στο φορείο και πήγαινα με ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο, θέλω να τις διαγράψω από τη μνήμη μου».

Ο Γρηγόρης Μπάκας είπε στη συνέχεια ότι: «Πρέπει μία φορά κάθε μήνες να κάνουμε γενικές εξετάσεις. Τα καρδιογραφήματα δεν δείχνουν τίποτα. Πρέπει να είμαστε τη συγκεκριμένη στιγμή, να υπάρχει η ένδειξη, ο πόνος, να δείξει κάτι το καρδιογράφημα. Χρειάζεται να προσέχουμε πάρα πολύ τους εαυτούς μας γιατί εμένα μου ήρθε στο αεροδρόμιο. Ευτυχώς είχα δίπλα μου ανθρώπους που με βοήθησαν».