Χριστίνα Μπόμπα: Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της ενθουσίασε μέχρι και τον Τανιμανίδη - Το βίντεο που δημοσίευσε

Της πάει αυτό το χρώμα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/chrismpo
Instagram/chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Όπως για παράδειγμα τις βόλτες με τις δίδυμες κορούλες της οι οποίες έχουν μεγαλώσει πολύ.

Πριν από μερικές ώρες όμως, μοιράστηκε φωτογραφία της με το νέο χρώμα που έκανε στα μαλλιά της. Πήρε την απόφαση να σκουρύνει το χρώμα και ζήτησε την γνώμη των διαδικτυακών της φίλων.

«Τελικά τα σκούρυνα! Swipe right για να δεις το πριν 1 ή 2, τι λέτε?», έγραψε στην ανάρτηση της που συνόδευε τις παρακάτω φωτογραφίες.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Τανιμανίδης με την αντίδραση για τα μαλλιά της Μπόμπα

Και ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να μοιραστεί τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της συζύγου του, αφού τον εντυπωσίασαν πολύ! Μάλιστα, έβαλε τους followers του να ψηφίσουν αν τους αρέσουν!

Full in love το ζευγάρι

Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, τον έρωτα του!

«Η Χριστίνα ήταν η πρώτη γυναίκα της ζωής μου, “δεν έχω υπάρξει με άλλη”. Ποτέ! Γεννήθηκα για την Χριστίνα. Το λέω πάντα και στην Χριστίνα, εκείνη επιμένει και θέλει να μάθει για το παρελθόν μου. Εγώ δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να την ρωτήσω και αλήθεια δε με ενδιαφέρει κιόλας. Οι άνθρωποι αλλάζουν και εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται από την στιγμή που με γνώρισε και μετά, όποτε το ποιος άνθρωπος ήταν παλιά δεν με ενδιαφέρει. Με την γυναίκα μου και την οικογένειά μας είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, περνάμε όμορφες οικογενειακές στιγμές και περνάμε τέλεια».