Με ένα μαύρο μπλουζάκι χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ - Η πολυσυζητημένη εμφάνιση της Lady Gaga στα Όσκαρ

«Είναι πολύ προσωπικό για μένα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Με ένα μαύρο μπλουζάκι χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ - Η πολυσυζητημένη εμφάνιση της Lady Gaga στα Όσκαρ

Τα φετινά βραβεία Όσκαρ, που πραγματποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (12/3) ολοκληρώθηκαν και οι υποψήφιοι (δείτε τους εδώ όλους) που κατάφεραν να πάρουν τα χρυσά αγαλματίδια, πρώτα περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και στην συνέχεια, ανέβηκαν στην σκηνή και διεκδίκησαν τα βραβεία. Βέβαια, η Lady Gaga έκανε για ακόμη μια φορά την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο.

Μπορεί στο κόκκινο χαλί, επέλεξε μία μαύρη τουαλέτα Versace. Αντίθετα, με την εντυπωσιακή πρώτη της εμφάνιση, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι, έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Φόρεσε λοιπόν, ένα μαύρο μπλουζάκι, ένα τζιν και αθλητικά παπούτσια και χωρίς καθόλου μακιγιάζ, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Dolby Theatre.

Η εμφάνιση της Lady Gaga στα Όσκαρ 2023

Πριν ξεκινήσει την ερμηνεία της είπε λίγα λόγια, τα οποία συγκίνησαν πολλούς.

«Είναι πολύ προσωπικό για μένα. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Χρειαζόμαστε πολλή αγάπη για να προχωρήσουμε σε αυτήν τη ζωή. Όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα κάποιες φορές - υπάρχουν ήρωες γύρω μας σε αναπάντεχα σημεία. Αλλά, ίσως ανακαλύψετε ότι μπορείτε να είστε ο ήρωάς σας, ακόμα κι αν αισθάνεστε σπασμένοι μέσα σας».

Ακόμη, η τραγουδίστρια, εκτός από την ενδυμασία της στην σκηνή της απονομής των βραβείων Όσκαρ, έγινε θέμα συζήτησης, με την κίνηση της να βοηθήσει έναν φωτογράφο, που πήγε να πέσει στο κόκκινο χαλί.

Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από την Lady Gaga, συζητήθηκαν πολύ και η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπέν Άλφεκ, οι οποίοι απουσίαζαν από την βραδιά των Όσκαρ.

Μπορεί να μην παραβρέθηκαν αυτοπροσώπως στην τελετή, αλλά η τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να δέιξει ότι μπορεί να λείπει, αλλά είναι εκεί. Σε Instagram Story μοιράστηκε ένα slideshow με τις αγαπημένες της εμφανίσεις στα Όσκαρ όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του ονειρικού γαλαζοπράσινου φορέματος που φόρεσε κατά την εμφάνισή της με τον Άφλεκ στα 75α ετήσια βραβεία Όσκαρ το 2003.

Ο λόγος ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστός. Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα αναφέρουν ότι και δύο είναι απασχολημένοι με διαφορετικά έργα. Η Λόπεζ ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του άλμπουμ της This Is Me... Now, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον έρωτά της για τον Άφλεκ, ενώ εκείνος ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της ταινίας του Air, ένα βιογραφικό αθλητικό δράμα το οποίο σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί. Παράλληλα, οι δυο τους αναζητούν και ένα νέο σπίτι για την οικογένειά τους.