«Πώς δεν κατέβηκα να τον πιάσω από τον λαιμό;» - Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Μαγγίρα στα μπουζούκια

«Τον ψιλοέβρισα απ’ τη σκηνή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πώς δεν κατέβηκα να τον πιάσω από τον λαιμό;» - Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Μαγγίρα στα μπουζούκια

To viral βίντεο του Νίκου Οικονομόπουλου από τα μπουζούκια που τραγουδά σχολίασαν στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα. Στο εν λόγω βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου, ο τραγουδιστής "τρώει" στο πρόσωπο πανέρια και φαίνεται οργισμένος να κοιτάει αυτόν που του τα πέταξε.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το περιστατικό, η Μπέττυ Μαγγίρα, θέλησε να διηγηθεί μία σχετική προσωπική της εμπειρία από ένα πρόγραμμα που παρουσίασε με γνωστούς καλλιτέχνες.

Η αποκάλυψη της Μπέττυς Μαγγίρα για τα μπουζούκια

«Εγώ μια χρονιά στο Stars που ήμασταν με τον Ρουβά και τη Ματθίλδη, που κάναμε πρόγραμμα, μου ‘ρχεται ένα καλάθι στη μούρη… πώς δεν κατέβηκα να τον πιάσω από τον λαιμό;», περιγράφει η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Τον ψιλοέβρισα απ’ τη σκηνή. Πέτα τα κάτω, πρέπει να τα πετάξεις στη μούρη μου; Ίσως γι’ αυτό δεν ξαναδούλεψα ποτέ σε νυχτερινό κέντρο», συνέχισε με χιούμορ «Είναι πολύ εκνευριστικό αυτό. Ξέρεις με τι μπορεί να βγαίνει; Με κοτετσόσυρμα ή σε κάψουλα πλέξι-γκλας… ή μπορεί να βγαίνει ντυμένος Σπαρτιάτης με την ασπίδα», είπε.

Αυτός είναι ο σύζυγός της με τον οποίο πλέον διασκεδάζουν μαζί στα μπουζούκια

Η Μπέττυ Μαγγίρα μετά το τέλος της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον αγαπημένο της Δημήτρη Μάζη και την οικογένεια τους. Οι δυο τους αποφεύγουν να διαφημίζουν την προσωπική τους ζωή παρά το γεγονός ότι είναι 20 χρόνια μαζί.

Επιλέγουν low profile εμφανίσεις, αφού δεν θέλουν να τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.

Η Μπέττυ Μαγγίρα με τον γοητευτικό σύζυγό της Δημήτρη Μάζη