Μπορεί να μην κέρδισε Όσκαρ αλλά αποθεώθηκε - Η φαντασμαγορική εμφάνιση της Ριάνα

Βίντεο με την ερμηνεία της!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μπορεί να μην κέρδισε Όσκαρ αλλά αποθεώθηκε - Η φαντασμαγορική εμφάνιση της Ριάνα

Εκτός από την απουσία των Τζένιφερ Λόπεζ και Μπέν Άφλεκ από την 95η απονομή βραβείων Όσκαρ (δείτε εδώ τον λόγο) και φυσικά τους νικητές της βραδιάς (δείτε τους εδώ) συζητήθηκε πάρα πολύ και η Ριάνα, για την ερμηνεία της και της, ενώ κυοφορεί το δεύτερο της παιδί.

Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια διεκδικούσε το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία του καλύτερου τραγουδιού ταινίας, αλλά ο μεγάλος νικητής ήταν το ινδικό τραγούδι Naatu Naatu από την ταινία RRR.

Η εμφάνιση της Ριάνα στην 95η απονομή βραβείων Όσκαρ

Η Ριάνα ήταν ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν και με το παραπάνω, περισσότερο από κάθε άλλο, τόσο για την εντυπωσιακή εμφάνισή της, όσο και για την ερμηνεία του «Lift Me Up» που ακούγεται στο «Black Panther: Wakanda Forever», που ερμήνευσε. Το κομμάτι αποτελεί το πρώτο της νέο δείγμα μουσικής, μετά από 6 χρόνια απουσίας και παραλίγο να της φέρει το πρώτο χρυσό αγαλματίδιο.

Η εμφάνιση της Lady Gaga στα Όσκαρ 2023

Βέβαια, η Lady Gaga έκανε για ακόμη μια φορά την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο.

Μπορεί στο κόκκινο χαλί, επέλεξε μία μαύρη τουαλέτα Versace. Αντίθετα, με την εντυπωσιακή πρώτη της εμφάνιση, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι, έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Φόρεσε λοιπόν, ένα μαύρο μπλουζάκι, ένα τζιν και αθλητικά παπούτσια και χωρίς καθόλου μακιγιάζ, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Dolby Theatre.

Πριν ξεκινήσει την ερμηνεία της είπε λίγα λόγια, τα οποία συγκίνησαν πολλούς.

«Είναι πολύ προσωπικό για μένα. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Χρειαζόμαστε πολλή αγάπη για να προχωρήσουμε σε αυτήν τη ζωή. Όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα κάποιες φορές - υπάρχουν ήρωες γύρω μας σε αναπάντεχα σημεία. Αλλά, ίσως ανακαλύψετε ότι μπορείτε να είστε ο ήρωάς σας, ακόμα κι αν αισθάνεστε σπασμένοι μέσα σας».

Ακόμη, η τραγουδίστρια, εκτός από την ενδυμασία της στην σκηνή της απονομής των βραβείων Όσκαρ, έγινε θέμα συζήτησης, με την κίνηση της να βοηθήσει έναν φωτογράφο, που πήγε να πέσει στο κόκκινο χαλί.