My style rocks: «Έχω μείνει άναυδη...» - Η παίκτρια που έβγαλε εκτός εαυτού την Παπαγεωργίου και τον Κουδουνάρη

Ο κακός χαμός και τη Δευτέρα 13/3

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Έχω μείνει άναυδη...» - Η παίκτρια που έβγαλε εκτός εαυτού την Παπαγεωργίου και τον Κουδουνάρη

Με έναν νέο όρο επέστρεψε τη Δευτέρα 13/3 το My style rocks, καθώς η παραγωγή αποφάσισε να δυσκολέψει τις διαγωνιζόμενες βάζοντας τους την προϋπόθεση να ντυθούν με ρούχα συνολικής αξίας 100 ευρώ, προσκομίζοντας και τα αποδεικτικά.

Μάλιστα ένα από τα κορίτσια δεν κατάφερε να φανεί συνεπής σε αυτόν τον όρο και έτσι η παραγωγή την ''τιμώρησε'' (δείτε εδώ ποια ήταν). Στη συνέχεια λοιπόν, μία μία παρουσιάστηκαν μπροστά στους κριτές με κάποια από τα concept να προβληματίζουν.

Ο λόγος για τα έντονα σχόλια, που είδαμε να κάνουν ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Emilia Vodos, με την ίδια - όπως πάντα άλλωστε - να μη χάνει την ευκαιρία της να απαντήσει.

H έντονη κριτική της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Στέλιου Κουδουνάρη στη Vodos

«Η αλήθεια είναι ότι το look δεν είναι ολοκληρωμένο. Είναι πολύ λιτό και με ενοχλεί σε όλα τα looks σήμερα. Ήταν μια ευκαιρία για σένα ότι μπορείς να φτιάξεις ένα look και με λίγα χρήματα. Δεν απογείωσες το look σου. Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Σήμερα βλέπω ότι δεν έχεις ψάξει καθόλου το concept, δεν ασχολήθηκες καν. Σου περίσσεψαν 25 ευρώ. Έκανες διάλειμμα και πήγες να φας με τα ρέστα; Άρα καταλήγουμε ότι δεν δούλεψες το look σου. Έχω μείνει άναυδη», είπε από τη μεριά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Δεν ήξερα τι άλλο να πάρω» απάντησε η Aimilia Vodos.

Ο άγριος καβγάς μεταξύ Vodos και Ρέινας

Στο (21/2), η Emilia δεν έδειξε να εντυπωσιάζεται με την εμφάνιση της Ρέινα , ενώ επέμενε ότι το λουκ της δεν είναι ανδρόγυνο. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ τους.

«Eίναι εντυπωσιακό το λουκ. Αλλά δεν βλέπω το θέμα. Το παντελόνι γυναικείο, το γιλέκο γυναικείο. Δεν μου κάνει ανδρόγυνο λουκ. Είσαι εντυπωσιακή, αλλά δεν είναι ανδρόγυνο», της είπε.

Τότε, η Ρέινα φάνηκε να μην πείθεται από την αιτιολόγησή της για τον βαθμό που της έβαλε και της είπε: «Τι ήθελες; Πουκάμισο; Μόνο αυτό λείπει».

«Μα είναι όλα γυναικεία κομμάτια», επέμεινε η Emilia, με τη Ρέινα να της λέει: «Δεν είσαι σωστή. Να έχεις έναν λόγο να δικαιολογείς αυτό που λες».

«Σου λέω 5 καλά και 1 αρνητικό και πιάνεσαι από αυτό», απάντησε η Emilia, με τη συμπαίκτριά της να τονίζει πως: «Όλως τυχαίως έχουμε το ίδιο λουκ. Άρα με το δικό σου σκεπτικό, ούτε το δικό σου είναι ανδρόγυνο λουκ».

Κλείνοντας, φανερά εκνευρισμένη, η Emilia της είπε: «Τι να κάνουμε εδώ μέσα δηλαδή; Τελείωσε η κουβέντα, τα λέγαμε, φιλάκια».