My style rocks: «Προς τον κόσμο που παίρνει 600 & 700 ευρώ...» - Έντονος ο Κουδουνάρης με το concept της Ρέινας

«Ντρέπομαι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Προς τον κόσμο που παίρνει 600 & 700 ευρώ...» - Έντονος ο Κουδουνάρης με το concept της Ρέινας

Ένα διαφορετικό My style rocks, είδαμε τη Δευτέρα 13/3, καθώς η παραγωγή αποφάσισε να δυσκολέψει τις διαγωνιζόμενες θέτοντας τους τον όρο να ντυθούν με ρούχα συνολικής αξίας 100 ευρώ, προσκομίζοντας παράλληλα και τα αποδεικτικά.

Εκτός λοιπόν από την παίκτρια, που δεν κατάφερε να τηρήσει τους κανόνες και εν τέλει ''τιμωρήθηκε'' (δείτε εδώ ποια ήταν), στη συνέχεια είδαμε όλα τα concepts και τις προσπάθειες να βγουν ωραία looks με χρηματικό όριο.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης λοιπόν είδε όλες τις ιδέες πολύ προσεκτικά, ωστόσο η πρόταση της Ρέινα τον έκανε να ξεσπάσει, καθώς δεν ανταποκρίθηκε σε αυτήν την τόσο πρωτότυπη κίνηση της παραγωγής.

Η έντονη κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη στη Ρέινα

«Ωραία τα κομμάτι που φοράς, αλλά δεν περίμενα να δω μία πρόταση προς τον κόσμο που μπορεί να παίρνει 600-700 ευρώ τον μήνα ότι με 100 ευρώ μπορεί να πάρει μόνο ένα πουκάμισο, ένα παντελόνι, ένα ζευγάρι παπούτσια κι ένα φουλάρι. Περίμενα να δω μια πρόταση ολοκληρωμένη… πως μπορεί να κάνει ένα πραγματικά ολοκληρωμένο λουκ με το ελάχιστο ποσό

Το πρώτο task για σήμερα είναι το ολοκληρωμένο λουκ με 100 ευρώ… Ντρέπομαι να πω σε ένα άνθρωπο που παίρνει 600 ευρώ τον μήνα, ότι με 100 ευρώ η επιλογή σου είναι αυτή και δεν μπορείς να βάλεις τίποτα άλλο», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Νωρίτερα ο κριτής έγινε έξαλλος με μια ακόμη παίκτρια

Ο λόγος για τα έντονα σχόλια, που είδαμε να κάνουν ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Emilia Vodos, με την ίδια - όπως πάντα άλλωστε - να μη χάνει την ευκαιρία της να απαντήσει.

«Η αλήθεια είναι ότι το look δεν είναι ολοκληρωμένο. Είναι πολύ λιτό και με ενοχλεί σε όλα τα looks σήμερα. Ήταν μια ευκαιρία για σένα ότι μπορείς να φτιάξεις ένα look και με λίγα χρήματα. Δεν απογείωσες το look σου. Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Σήμερα βλέπω ότι δεν έχεις ψάξει καθόλου το concept, δεν ασχολήθηκες καν. Σου περίσσεψαν 25 ευρώ. Έκανες διάλειμμα και πήγες να φας με τα ρέστα; Άρα καταλήγουμε ότι δεν δούλεψες το look σου. Έχω μείνει άναυδη», είπε από τη μεριά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Δεν ήξερα τι άλλο να πάρω» απάντησε η Aimilia Vodos.