Αποχωρεί από το Πρωινό η Μαρία Κορινθίου; Οι αινιγματικές δηλώσεις της στην κάμερα του Happy Day

«Το καλοκαίρι συζητούσα με...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποχωρεί από το Πρωινό η Μαρία Κορινθίου; Οι αινιγματικές δηλώσεις της στην κάμερα του Happy Day

Μπήκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 λίγο μετά την έναρξη της σεζόν, όταν αποχώρησε η Δούκισσα Νομικού (δείτε εδώ γιατί έφυγε) από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και τώρα... σκέφτεται τα επόμενα βήματά της. Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε την Μαρία Κορινθίου και μεταξύ άλλων οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να την ρωτήσουν τι μέλλει γενέσθαι για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Εκείνη, χαμογελαστή όπως πάντα δεν έδωσε καμία ξεκάθαρη απάντηση αλλά ήταν πολύ ειλικρινής.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου

«Φιλτράρω και παίρνω πέντε πράγματα, πέντε συζητήσεις που μπορεί να κάνω, πέντε προτάσεις που μπορεί να γίνονται τις βάζω στο τραπέζι, τις μελετάω και προχωράω».

Όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν θα ήθελε μια εκπομπή δική της εκείνη απάντησε: «Κατά διαστήματα μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις και μου έχουν γίνει και προτάσεις - και μέχρι πρότινος δηλαδή το καλοκαίρι συζητούσα με άλλο κανάλι για κάτι σε αυτό το κομμάτι. Εγώ το σίγουρο είναι πως αυτό που θα κάνω θα συνδυάζεται με την τέχνη μου. Όλα τα βάζω στο τραπέζι, όλα τα συζητώ».

Πως ξεκίνησε η συνεργασία της Μαρίας Κορινθίου με το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. Πήγα καλεσμένη -τώρα που το σκέφτομαι ήταν όλο προμελετημένο από πριν- και μετά από μία ώρα με παίρνει τηλέφωνο η Αγλαΐα Λάτσιου και μου έκανε την πρόταση. Είχε φύγει η Δούκισσα. Δεν είπα κατευθείαν ναι. Το ραντεβού με την Αγλαΐα έγινε Πέμπτη, το δουλεύαμε και το συζητάγαμε μέσα στο Παρασκευοσαββατοκύριακο για να βγω Δευτέρα».

Στην ερώτηση αν φοβήθηκε τη σύγκριση με τη Δούκισσα Νομικού και τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Όχι. Εγώ πάω πάντα με το ένστικτό μου και με μία καλή συνεννόηση. Το συζητήσαμε πάρα πολύ με την Αγλαΐα. Είμαι πάρα πολύ καλά με τον Γιώργο, επικοινωνώ μαζί του και αυτό πραγματικά βγαίνει. Η ενέργεια, τα βλέμματα, οι σχέσεις βγαίνουν. Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι ίσως να μην «κολλάνε», να μην επικοινωνούν».