Εκτός Mad VMA Snik & Light - Τι συμβαίνει με την Ελένη Φουρέιρα

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP / Instagram / Light
NDP / Instagram / Light

Κανένας δεν έχει ξεχάσει τι συνέβη στα περσινά Mad Video Music Awards και γι' αυτό "φρόντισαν" ο Light και ο Snik, καθώς ο ξυλοδαρμός τους ήταν ένα θέμα που συζητιόταν για μέρες στα social media, αλλά και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης γενικότερα.

Βρισκόμαστε, όμως, λίγους μήνες πριν τα βραβεία αυτά πραγματοποιηθούν και για το 2023 και το ρεπορτάζ του Breakfast at Star έχει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το κοινό σχετικά με τους δύο καλλιτέχνες. Αποφασίστηκε, λοιπόν, πως οι τράπερς έπρεπε να αποκλειστούν από αυτό το σόου και έτσι δεν θα τους δούμε να τριγυρνούν ούτε στους διαδρόμους του σταδίου (δείτε εδώ πώς ζήτησε συγγνώμη ο Snik από την Παπαρίζου ένα χρόνο μετά).

Τι συμβαίνει με Snik, Light & Ελένη Φουρέιρα στα MAD VMA

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο, είναι το αν τα τραγούδια και τα βιντεοκλίπ τους θα τεθούν στις υποψηφιότητες για τα βραβεία που θα αποδοθούν. Πέρα, βέβαια, από τους δύο τραγουδιστές, αξίζει να σημειωθεί πως μυστήριο επικρατεί και με την Ελένη Φουρέιρα, καθώς δεν έχει μαθευτεί ακόμα εάν θα επιστρέψει μέσω του σόου στην ελληνική σκηνή, διότι φαίνεται πως το ίδιο διάστημα έχει προγραμματιστεί να συμβεί και η περιοδεία της.

Σε άλλα νέα, όμως, αυτό που είναι σίγουρο, είναι το γεγονός πως παρουσιαστής θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς και κανένας άλλος, ενώ ούτε η Κόνι Μεταξά που τον συνόδευε τρία χρόνια τώρα, θα βρίσκεται δίπλα του και ο λόγος γι' αυτό είναι επίσης άγνωστος.

Δείτε εδώ τι τηλεθέαση είχε κάνει το σόου μετά τον καβγά των τράπερς.