«Καθόλου βεντέτα στα γυρίσματα γιατί...» - Η αποκάλυψη του Μποσταντζόγου για την συνεργασία του με την Βανδή στους "Δύο Ξένους"

Όλα όσα είπε στην εκπομπή του MEGA

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Καθόλου βεντέτα στα γυρίσματα γιατί...» - Η αποκάλυψη του Μποσταντζόγου για την συνεργασία του με την Βανδή στους

Το πρωί της Τρίτης (14/3) στην εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα πιάστηκε στα χέρια με γνωστό σκηνοθέτη (δείτε εδώ ποιον και γιατί) μίλησε στην εκπομπή για την επαγγελματική του πορεία, αλλά και την συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην σειρά "Δύο Ξένοι", αλλά και τι συνέβη στο "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή".

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μποσταντζόγλου για την Δέσποινα Βανδή

«Την καλή συνεργασία θυμάμαι από τους "Δύο Ξένους". Ο Αλέξανδρος Ρήγας με βοήθησε πολύ. Δεν είναι όλες οι συνεργασίες καλές».

Δεν ξέρω γιατί, αλλά στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» μάλωναν τα παιδιά και μια μέρα μας είπαν αντίο σας και μην ξανάρθετε», περιέγραψε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

«Με τη Δέσποινα Βανδή είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά στους «Δύο Ξένους». Η Δέσποινα ήταν απλή φιλική και επαγγελματίας. Καθόλου βεντέτα στα γυρίσματα.

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός, κλήθηκε να απαντήσει για την συνεργασία του με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου και είπε: «Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στους ”Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη” ήταν εξαιρετική. Η Μίρκα είναι από τις αγαπημένες μου. Ξέρει πάντα πολύ καλά τη θέση της. Δεν ξεπερνάει τα εσκαμμένα».

«Μετά το πρώτο ραντεβού με τη Δήμητρα Παπαδήμα στεναχωρήθηκα. Την πήρα μετά από καιρό και μου είπε ”άντε παράτα με”. Και μετά ήρθε ο έρωτας. Δεν ζηλεύω πια τη Δήμητρα ούτε εκείνη εμένα. Αυτά είναι ανησυχίες νέων και αβέβαιων ανθρώπων. Μου έχει κάνει και εκείνη πρόταση γάμου της είπα ”όχι τώρα δεν θέλω εγώ”. Εκείνη ήθελε κοινωνικό γάμο. Εγώ της είχα πει να πάμε να κρυφτούμε κάπου. Να πάμε στο δημαρχείο, να βάλουμε μια τζίφρα να τελειώνουμε. Θα της ξαναέκανα πρόταση. Την αγαπάω τη Δήμητρα. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου».

Στο τέλος, ανέφερε ότι πιο παλιά του είχε τύχει ένα πολύ αστείο περιστατικό στον δρόμο: «Ένας οδηγός περιπολικού είχε το ίδιο όνομα με εμένα στους στάβλους, ”Μπατσινίλας”. Μου λέει ”σταμάτα ρε μάγκα πιο εδώ”. Λέω θα φάω κλήση ενώ ήθελε να μου μιλήσει για το ρόλο».