Όλα τα βλέμματα πάνω τους - Τα "καυτά" φιλιά της Νικολέττας Καρρά με τον σύντροφό της στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νικολέττα Καρρά επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, σε έναν ρόλο αρκετά διαφορετικό. Μπορεί εκεί να έχει "μπλέξει" με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ωστόσο στην πραγματική της ζωή είναι πολύ ερωτευμένη με έναν άλλο άντρα.

Ο λόγος για τον Διονύση Παναγιωτάκη, με τον οποίο είναι μαζί πάνω από ένα χρόνο και παρόλο που η ηθοποιός προσπαθεί να κρατήσει την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συχνά ο φωτογραφικός φακός τους πετυχαίνει σε εξόδους τους σε πολλά και τρυφερά τετ α τετ.

Τα "καυτά" φιλιά της Νικολέττας Καρρά με τον νέο της σύντροφο στα μπουζούκια

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, ο φακός του youweekly.gr τους εντόπισε στα μπουζούκια, με τους δυο τους ντυμένους στα μαύρα, να χορεύουν, να τραγουδούν και να φιλιούνται μπροστά σε όλους, με αποτέλεσμα να τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους (δείτε εδώ ποια είναι η νέα σύντροφος του πρώην της, Φώτου Πιττάτζη).

Νικολέττα Καρρά σχέση

Νικολέττα Καρρά σύντροφος μπουζούκια

Νικολέττα Καρρά σύντροφος

Όλη η αλήθεια για το διαζύγιό της

Η Νικολέττα Καρρά το πρωί της Πέμπτης 7/7/22 βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί για το γάμο της, αλλά και για την πιο δύσκολη περίοδο που βίωσε στην σκηνή του θέατρου. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για το κίνημα #metoo όπου συνεχίζει να απασχολεί ιδιαίτερα.

«Ο γάμος ήταν ένα πάρτι και αν μου έρθει να το κάνω θα το κάνω, δεν το κυνηγάω κιόλας. Η πιο δύσκολη περίοδος της καριέρας μου είναι την τελευταία τριετία, λόγω ατυχιών. Υπήρξαν στιγμές που ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά. Έχω την ψυχολόγο μου που με συμβουλεύει. Για μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα, δεν πήγαινε τίποτα καλά, σε κανέναν τομέα».

«Ήταν επιλογή μου να μην ασχοληθούν τα μέσα με το διαζύγιό μου, έλεγα “γιατί δεν με πήρατε για την παράσταση, τώρα σας έπιασε ο πόνος;”. Είχα παίξει με γαστρεντερίτιδα σε μια παράσταση, ήταν πολύ δύσκολο, είχα πυρετό 39, στο ενδιάμεσο των παραστάσεων είχα πάει στο Κέντρο Υγείας».