«Πρέπει να είσαι πολύ κακός άνθρωπος για να...» - Στανίση κατά Αγγελάκα με αφορμή το σχόλιο του για τα Τέμπη

Θύελλα σήκωσε η ανάρτηση του μετά την τραγωδία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Δεκάδες αντιδράσεις έφερε μια ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα μετά την ανακοίνωση της Κυβέρνησης για τα μέτρα που θα αφορούν τις οικογένειες των νεκρών αλλά και των τραυματιών, από τη πολύνεκρη τραγωδία με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη (δείτε τα εδώ).

«Συγνώμη πατέρα. Αν το ’ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο. Γιατί όχι; Θα θυσιαζόμουν για να σας ελαφρύνω οικονομικά και για να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες μας. Αλλά αυτό το άτιμο το κράτος δεν μας λέει τίποτα από πριν. Ούτε ότι αν μπούμε στο τρένο παίζουμε τη ζωή μας κορώνα - γράμματα, ούτε τι κερδίζουμε σε περίπτωση δυστυχήματος», έγραψε ο ερμηνευτής - δείτε την ανάρτηση του εδώ.

Η εν λόγω ανάρτηση σχολιάστηκε πολύ έντονα από την εκπομπή Super Κατερίνα, η οποία στην συνέχεια πρόβαλλε βίντεο με γνωστά πρόσωπα να απαντούν στην ανάρτηση του.

Τι είπε η Στανίση και άλλοι για την ανάρτηση του Αγγελάκα για τα Τέμπη

«Πρέπει να είσαι πολύ κακός – για να μην πω κάτι πιο άσχημο – άνθρωπος για να πεις τέτοια πράγματα», σχολίασε η Κατερίνα Στανίση μεταξύ άλλων.

«Ο Γιάννης Αγγελάκας είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης. Εγώ τον θαυμάζω πάρα πολύ αλλά είναι η άποψή του και είναι σεβαστή», ανέφερε από πλευράς της η Χριστίνα Μαραγκόζη

Ενώ η Μαριάντα Πιερίδη: «Εγώ θέλω το παιδί μου κι ας ζούμε σε ένα δωμάτιο 2 επί 3».

H ανάρτηση που είχε κάνει η Στανίση για τα Τέμπη

«Καλό Παράδεισο στις ψυχούλες που έφυγαν,
Καλή ανάρρωση στις ψυχές που πέρασαν τέτοια μεγάλη μπόρα,
η Παναγία μας ας απαλύνει τον πόνο των οικογενειών που έμειναν πίσω», είχε γράψει στο Facebook.

Καλό Παράδεισο στις ψυχούλες που έφυγαν, Καλή ανάρρωση στις ψυχές που πέρασαν τέτοια μεγάλη μπόρα, η Παναγία μας ας απαλύνει τον πόνο των οικογενειών που έμειναν πίσω.. 🙏✝️❤️ #πενθούμε

Posted by Katerina Stanisi | Κατερίνα Στανίση on Wednesday, March 1, 2023