«Πολύς κόσμος δεν ήξερε ότι ήταν...» - Η εξομολόγηση της Τζούλη Σούμα για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου

«Ήταν αδιανόητο να το πιστέψει κανείς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πολύς κόσμος δεν ήξερε ότι ήταν...» - Η εξομολόγηση της Τζούλη Σούμα για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε η Τζούλη Σούμα, την οποία απολαμβάναμε στο παρελθόν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Δύο Ξένοι". Η ηθοποιός λοιπόν, μίλησε μεταξύ άλλων για την δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Δολοφονήθηκε στις 4 Ιουνίου 2008 με 21 μαχαιριές. Βρέθηκε γυμνός στο σαλόνι του μέσα σε μια λίμνη αίματος από την οικιακή βοηθό του σπιτιού, ενώ το μαχαίρι του εγκλήματος εντοπίστηκε στην κουζίνα. Ως δολοφόνος εντοπίστηκε, δικάστηκε και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, ο Ντέιβιντ Μουρτικνέλι.

Δείτε επίσης: Ρετιρέ στο Παγκράτι, σκάφος και πολλά άλλα - Τι απέγινε η χρυσή περιουσία του!

Ο θάνατος του συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και όλη την Ελλάδα. Μέχρι και σήμερα πολλοί πρώην συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από τη ζωή.

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, η Τζούλη Σούμα που συμμετείχε στην σειρά Δύο Ξένοι, εξομολογήθηκε πως την σόκαρε πάρα πολύ ο θάνατος του.

Τα λόγια της Σούμα για τον Σεργιανόπουλο

«Με σόκαρε πάρα πολύ ο θάνατός του. Ήταν αδιανόητο να το πιστέψει κανείς. Ο Νίκος ήταν ένας τζέντλεμαν, ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήταν επίσης ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης που πολύς κόσμος δεν ήξερε ότι ήταν πρωταγωνιστής στο ΚΘΒΕ, στην Επίδαυρο. Έπαιζε πρώτους ρόλους με τεράστια επιτυχία στο θέατρο. Ήταν ένας υπέροχος, συγκλονιστικός άνθρωπος και ηθοποιός φυσικά», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Τι κάνει σήμερα ο δολοφόνος του Νίκος Σεργιανόπουλου

Στην φυλακή παραμένει ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου. Ο Γεωργιανός στις 27/6/21 διέπραξε κι άλλο φόνο μέσα στις φυλακές των Χανίων, 2 χρόνια πριν την αποφυλάκιση του (αφού όταν θα συμπλήρωνε τα 15 θα έβγαινε).

Λίγες ημέρες αργότερα μετά το φονικό που διέπραξε αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, ωστόσο, οι γιατροί τον πρόλαβαν.

 Ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου σκότωσε συγκρατούμενο του