Δεν το κρύβουν πια - Το βίντεο με το Μόργκαν να χαμογελάει όλο νόημα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Από το ταξίδι τους στην Αμερική

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Instagram
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Instagram

Πολλά βλέπουμε να ακούγονται τελευταία για τα ερωτικά της Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς παρά την επιθυμία της να μην κάνει επίσημες δηλώσεις, οι ενδείξεις λένε, πως έχει χωρίσει με Βασάλο και έχει βρει τον έρωτα στο Γρηγόρης Μόργκαν.

Πρόκειται για το ντράμερ που έχει κλέψει την καρδιά της Ευρυδίκης, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τόσο με την συμμετοχή του στο Nomads, όσο και με την προσωπική του ζωή. Ο Μόργκαν διατηρούσε δεσμό για τέσσερα χρόνια με την άλλοτε κολλητή φίλη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Σήμερα, Ευρυδίκη και Μόργκαν έχουν κάνει ένα ταξίδι στην Αμερική μαζί με καλούς τους φίλους, κάτι που έγινε γνωστό μέσα από αναρτήσεις στα social media (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Fipster για τα ερωτικά της Βαλαβάνη).

Ένα νέο βίντεο στα social media και συγκεκριμένα στο instagram έμελλε να δείξει, πως νέα στάση τους είναι το Hollywood. Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 14/3, ο καλός τους φίλος Γιάννης Μακρυπόδης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο με το ντράμερ και την δημοσιογράφο να φωτογραφίζονται και να γελάνε όλο νόημα, κάτι που δείχνει ότι τα παιδιά είναι πολύ κοντά.

Το νέο βίντεο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με το Γρηγόρη Μόργκαν

Πότε έγιναν ζευγάρι Βαλαβάνη - Μόργκαν

Το ζευγάρι τους πρώτους μήνες έκρυβε τον έρωτά του ωστόσο πλέον θέλουν να ζήσουν όμορφες στιγμές απαλλαγμένοι από το βάρος του μυστικού τους. Ταξίδεψαν στην Χαβάη, όπου ένιωσαν και οι δύο ότι μπορούν να αφεθούν χωρίς να τους απασχολεί τίποτα άλλο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας REAL, οι δυο τους είναι ζευγάρι από το περασμένο καλοκαίρι και οι πρώτες υποψίες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους άρχισαν να φουντώνουν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μετά την επιστροφή του ζευγαριού από την Χαβάη, όλα αναμένεται να είναι διαφορετικά. Οι δυο τους θα σταματήσουν το κρυφτό με την δημοσιότητα, έχοντας την δυνατότητα να ζήσουν την σχέση τους όπως ακριβώς επιθυμούν -δείτε εδώ τις δηλώσεις της Ευρυδίκης για τον νέο της σύντροφο.