Λίγο μετά την ανακοίνωση για τη μεταγραφή στον ΣΚΑΪ - Το μήνυμα του Σεφερλή για τον ΑΝΤ1

Τέλος από το κανάλι του Αμαρουσίου ο ηθοποιός - παρουσιαστής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μεγάλη συζήτηση γίνεται εδώ και πολύ καιρό γύρω από το πρόσωπο του Μάρκου Σεφερλή σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, καθώς όλοι ξέραμε πως για την ώρα ο ηθοποιός - παρουσιαστής ήταν μέλος του ΑΝΤ1.

Ο ίδιος δεν είχε κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο τα κανάλια ανέφεραν, πως ο Μάρκος έχει αρχίσει να μιλάει για τη μεταγραφή του από τον ΑΝΤ1 σε άλλο κανάλι.

Η επιβεβαίωση ήρθε και μάλιστα την Τρίτη 14/3 με τον ΣΚΑΪ να καλωσορίζει στο δυναμικό του τον ταλαντούχο ηθοποιό/ παρουσιαστή με την ανακοίνωση, να αφήνει να εννοηθεί, πως το κλίμα ανάμεσά τους είναι πάρα πολύ καλό (δείτε εδώ ποιο κανάλι τον ήθελε εκτός από το ΣΚΑΪ).

Αυτό φάνηκε λίγα λεπτά μετά την κίνηση του ΣΚΑΪ, καθώς ο Σεφερλής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram σχετικά με τη μεταγραφή του, μέσα από τη φωτογραφία, που υπογράφει το συμβόλαιό του.

Το πρώτο μήνυμα του Μάρκου Σεφερλή για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ

«Ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη μου συνεργασία με τον ANT1, με χαρά ανακοινώνω το νέο μου τηλεοπτικό βήμα μέσα από τη συχνότητα του ΣKAI, που με τιμά δείχνοντας την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του στη μακρόχρονη πορεία μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 για την άριστη και αγαστή συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα και όλους εσάς που ήσασταν κοντά μου όλα αυτά τα χρόνια βλέποντας τις εκπομπές μου, οι οποίες ολοκληρώνονται τον Ιούλιο Ανυπομονώ για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, η οποία αναμένεται άκρως εντυπωσιακή και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ», έγραψε ο Μάρκος Σεφερλής στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Μάρκο Σεφερλή

«Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του. Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις», αναγράφει η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Μάρκο Σεφερλή.

Μάρκος Σεφερλής