Απίστευτη γκάφα από τον Πρετεντέρη στον αέρα του Mega - Σάστισαν η Ράνια Τζίμα και ο Αλέξης Τσίπρας

Αμήχανο...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απίστευτη γκάφα από τον Πρετεντέρη στον αέρα του Mega - Σάστισαν η Ράνια Τζίμα και ο Αλέξης Τσίπρας

Την Τρίτη 14/3 ήταν προγραμματισμένο να δούμε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα καλεσμένο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο κ.Τσίπρας συζήτησε με τους δύο δημοσιογράφους το φλέγον ζήτημα της επικαιρότητας (δείτε εδώ τις δηλώσεις του λίγο μετά τη σύγκρουση), που δεν είναι άλλο από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ στην πορεία της συζήτησης το θέμα πήγε στη δύσκολη αυτή πορεία, που ακολουθεί προς στις κάλπες.

Η γκάφα του Γιάννη Πρετεντέρη στο κεντρικό δελτίο του Mega

Τη στιγμή λοιπόν, που η Ράνια Τζίμα καλωσόρισε τον Αλέξη Τσίπρα στο πλατό στη συνέχεια το ίδιο έκανε και με τον Πρετεντέρη, ο ο οποίος με τη σειρά του θέλησε να προσφωνήσει τον καλεσμένο τους. Αστεία ήταν λοιπόν η στιγμή που αποκάλεσε τον Τσίπρα, Τζίμα με τους 3 να γελάνε για να σπάσει ο πάγος...

Δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Τζίμα με την υπόθεση των Τεμπών

Το βράδυ της Τρίτης 28/2, καθώς ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και οι νεκροί πλησιάζουν τους 60, την ώρα που οι αγνοούμενοι είναι δεκάδες.

Τα γεγονότα αυτά προσπάθησε να μεταφέρει και η Ράνια Τζίμα μέσα από την κάμερα του MEGA το βράδυ της Πέμπτης 2/3, ωστόσο οι εικόνες που μετέφεραν οι συνεργάτες της από τα νοσοκομεία της έκαναν να "λυγίσει". Προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της με όλη της τη δύναμη, αλλά μέσα από τις εκφράσεις και τις κινήσεις της φάνηκε πως δεν κατάφερε να συγκρατηθεί όσο κι αν προσπαθούσε να μην αφήσει τα δάκρυά της να πέσουν στο πρόσωπό της.

«Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν γίνει τέσσερα τηλέφωνα σε οικογένειες που άκουσαν ότι ο δικός τους άνθρωπος έχει ταυτοποιηθεί. Από τους 24 έχουν ειδοποιηθεί οι τέσσερις. Εδώ πέρα το τραγικό νούμερο των 57 νεκρών έγινε γνωστό πριν από δύο ώρες και θορυβημένοι όλοι προσπαθούσαν να μάθουν αν στις 57 σωρούς, που βρίσκονται στο νοσοκομείο, είναι κάποιος από τους δικούς τους ανθρώπους. Όμως έχουν ταυτοποιηθεί 24 και η διαδικασία ενημέρωσης είναι από την αστυνομία τηλεφωνικά», είπε αρχικά η Τζίμα.

Και συμπλήρωσε μέσα σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση: «Επόμενο βήμα είναι να φύγουν οι υπεύθυνοι στο ληξιαρχείο των Τεμπών από όπου και θα παραλάβουν τα πιστοποιητικά των θανάτων, τα οποία θα έρθουν στο νοσοκομείο και έτσι θα μπορούν οι 24 αυτές οικογένειες να πάρουν τους ανθρώπους τους με σφραγισμένα φέρετρα. Με σφραγισμένα φέρετρα θα πάνε τους ανθρώπους στην τελευταία τους κατοικία. Δεν θα μπορέσουν να τους δουν για τελευταία φορά. Θα μπορέσουν όμως να έχουν την τύχη να τους θάψουν, να κάνουν ότι πρέπει για να τιμήσουν τους ανθρώπους που έφυγαν τόσο άδικα πριν από 45 ώρες σε αυτή τη φονική σύγκρουση».