«Ετοιμαζόμαστε» - Παντρεύονται Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης! Φωτογραφία από την πρόβα νυφικού

Το ζευγάρι ανυπομονεί να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανυπομονούν για το καλοκαίρι μιας και τότε θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, τον οποίο έχουν αναβάλλει αρκετές φορές λόγω απρόοπτων προβλημάτων.

Χθες, 14/3 μάλιστα, η όμορφη δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός έκανε πρόβα νυφικού στο ατελιέ Mary Theotoki Bridal Couture καθώς στις στις 23 Μαρτίου θα πάρει μέρος στο bridal show, Yes I Do, όπου θα κάνει πασαρέλα με νυφικό.

Η Μαρία Αντωνά λοιπόν πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με την σχεδιάστρια μόδας και έπειτα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το εν λόγω στιγμιότυπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά «Ετοιμαζόμαστε»!

Η φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά από την πρόβα νυφικού

Η φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά από την πρόβα νυφικού 

Πότε θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού

Μάλιστα, η ίδια βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τον γάμο που ετοιμάζει με τον αγαπημένο της το καλοκαίρι, αναφέροντας πως ήθελε ένα απλό νυφικό.

«Δεν έχω κλείσει ακόμα ημερομηνία και μέρος γάμου, θα είναι κάτι απλό», αποκάλυψε και επισήμανε ότι κουμπάρος θα είναι ο Κώστας Φραγκολιάς.

Την ίδια στιγμή, ανέφερε ότι και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου της έκανε πρόταση για να τους παντρέψει, ενώ η Εύη Δρούτσα τους έχει τάξει να τους γράψει το τραγούδι του γάμου τους. Τέλος, αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της Μαριάντας Πιερίδη θα είναι αυτός που θα ετοιμάζει το τραπέζι του γάμου τους.

Να επισημάνουμε πως τις τελευταίες μέρες το ζευγάρι έχει βρεθεί στο επίκεντρο του σχολιασμού καθώς η Σοφιάνα Αβραμάκη αποκάλυψε πως έχει στείλει εξώδικα στην Μαρία Αντωνά εξαιτίας όσων έχουν ειπωθεί από πλευράς της για το Survivor all star (δείτε εδώ αναλυτικά), με την παρουσιάστρια και τον ποδοσφαιριστή ωστόσο να διαψεύδουν όλους τους ισχυρισμούς της -δείτε εδώ τι απάντησε η Μαρία Αντωνά στο Happy Day για την Σοφιάνα.