Δανάη Μπάρκα: «Το κανάλι ήθελε να...» - Η αποκάλυψη της για τον Νίκο Μουτσινά και τον ΣΚΑΙ

Τα είπε στον αέρα του "Πάμε Δανάη"

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Το κανάλι ήθελε να...» - Η αποκάλυψη της για τον Νίκο Μουτσινά και τον ΣΚΑΙ

Το πρωί της Τετάρτης (15/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκαν και αυτοί, όπως σχεδόν όλες οι πρωινές εκπομπές στην ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά, ότι θα αποχωρήσει από το κανάλι του ΣΚΑΙ μετά το τέλος αυτής της τηλεοπτικής σεζόν.

Ο παρουσιαστής της μεσημβρινής ζώνης του ΣΚΑΙ, μετά από την συζήτηση που είχε με το κανάλι του Φαλήρου, αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση και αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την αντικατάσταση του (δείτε εδώ με ποιον μίλησαν μέχρι τώρα).

Η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της στο MEGA, δεν μπορούσε να μην το σχολιάσει και αναφέρθηκε σε αυτό με τον δικό της ευγενικό και ξεχωριστό τρόπο.

Τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα για τον Νίκο Μουτσινά και το κανάλι του ΣΚΑΙ

«Είδα στο βλέμμα του μία ανάγκη να περάσει χρόνο με τον εαυτό του.

Μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια η ψυχαγωγία ψυχορραγεί που έχει απόλυτο δίκιο ο Νίκος που λέει “πού να βγαίνω εγώ να λέω ελάτε να κάνουμε πάρτι;”. Άρα συνέβαλαν και τα γεγονότα» είπε η παρουσιάστρια.

Όπως ανέφερε επιπρόσθετα ο Αλέξης Μίχας και προκύπτει από το τηλεοπτικό του ρεπορτάζ, έγιναν κάποια ραντεβού με τον παρουσιαστή που δεν τον ικανοποίησαν για να μείνει. Συναντήθηκε με στελέχη του ΣΚΑΪ. Το κανάλι ήθελε να συνεχίσει καθημερινή εκπομπή με αυτό το περιεχόμενο, δεν υπήρξε αντιπρόταση που να τον καλύπτει για αυτό υπήρξε και αιφνιδιασμός του καναλιού από την τοποθέτησή του χτες».

Μάλιστα όπως θα τον ακούσετε να λέει, εκτιμά ότι η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Μάρκο Σεφερλή ήταν μια «επικοινωνιακή αντεπίθεση». Νιώθω ότι από αυτό που μυρίστηκα ότι δεν θέλει να κάνει ο,τιδήποτε, θέλει να κάτσει στο σπίτι του, να κάνει τα ταξίδια του. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολλά χρόνια» ανέφερε η Δανάη.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για το τηλεοπτικό του μέλλον στον ΣΚΑΙ

«Δεν το θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή αυτό που θα κάνω αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω γιατί έχει γίνει μια παρεξήγηση. Κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός αν δε μου το έχουν πει και κάνω τον βλάκα αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, συνήθως δε μιλάω γι’αυτό αλλά θα μιλήσω αυτή τη στιγμή και θα πω ότι δεν ισχύει καθόλου.

Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου… Θα τα πω και παρακάτω απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο αυτό που έγινε και επειδή ο κόσμος γενικά είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είναι αλήθεια» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.