Καλό Μεσημεράκι: «Τον έχεις δέσει τον γάϊδαρο σου...» - Η επική έναρξη των Μουτσινά και Βάνια μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Όλα όσα είπαν...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: «Τον έχεις δέσει τον γάϊδαρο σου...» - Η επική έναρξη των Μουτσινά και Βάνια μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Μετά το "σούσουρο" που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με τον Νίκο Μουτσινά και την αποχώρηση του από το κανάλι του ΣΚΑΙ, δεν γινόταν να μην σχολιαστεί από αυτόν και την συμπαρουσιάστρια του στο "Καλό Μεσημεράκι", Βάνια ή αλλιώς Ματίνα Νικολάου.

Ο Νίκος Μουτσινάς μόλις οριστηκοποίησε την απόφαση του, τα στελέχη και οι αρμόδιοι του καναλιού ξεκίνησαν τις σκέψεις και αναζητήσεις για το νέο πρόσωπο και πρόγραμμα που θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε (δείτε εδώ τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι).

Η ατάκα του Μουτσινά και της Βάνιας στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι

«Εγώ είμαι σε διαδικασία εύρεσης εργασίας. Εγώ το έχω βρει τι θα κάνω! Ποια ζώνη να αναλάβω; Δεν είμαι για εδώ, είμαι για εξωτερικό γιατί το αξίζω! Μπήκα σε έναν ιστοχώρο, επαγγελματικής δικτύωσης, λέγεται Linkedin, υπάρχει χρόνια, αλλά τώρα το ανακάλυψα γιατί τώρα ψάχνω για εργασία!» είπε.

«Είχες δέσει τον γάιδαρό σου!» ήταν η ατάκα του Νίκου.

Τι αγγελία της τράβηξε την προσοχή και θέλει να στείλει βιογραφικό;

Τι θα συμβεί όμως με το μέλλον των Alcatrash μετά το τέλος της συνεργασίας τους με τον Νίκο Μουτσινά

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, συνάντησε τον Ανδρέα Βούλγαρη, μέλος του συγκροτήματος και απάντησε καθαρά ποια είναι η απόφαση του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Τέλη Ιουνίου θα βάλουμε μια πλερέζα και θα κλαίμε την μοίρα μας. Τι να κάνουμε. Θα συνεχίζουμε όπως κάθε μπάντα να παίζουμε μουσική», ανέφερε αρχικά.

«Δεν σκεφτόμαστε να πάμε σε κάποια άλλη εκπομπή. Χωρίς τον Νίκο δεν πάω πουθενά», ανακοίνωσε ο Ανδρέας Βούλγαρης.