«Μου λείπει...» - Κατάθεση ψυχής από τον Γιάννη Βαρδή για την απώλεια του πατέρα του, Αντώνη

«Δεν έχω αλλάξει τίποτα από το σπίτι στο στούντιό του, το πακέτο με τα τσιγάρα του, το μπουφάν του, τα ρούχα του...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μου λείπει...» - Κατάθεση ψυχής από τον Γιάννη Βαρδή για την απώλεια του πατέρα του, Αντώνη

Ο Γιάννης Βαρδής παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Τετάρτης 15/3 και αφού μίλησε για την επαφή του με την μουσική και την καριέρα του γενικότερα, αναφέρθηκε και στον πατέρα του, Αντώνη, ο οποίος έχει γράψει την δική του ιστορία στον χώρο αυτό και είναι ένα πρόσωπο στο οποίο ο καλλιτέχνης έχει μεγάλη αδυναμία και παρόλο που έχει φύγει από τη ζωή πια, δεν τον έχει ξεχάσει λεπτό.

Έτσι, λοιπόν, αναφέρθηκε στην σχέση τους (δείτε εδώ τις δυσκολίες που πέρασαν μαζί), αλλά και στο πώς ήταν εκείνος ως τραγουδιστής, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επί της ουσίας, τα λόγια του αποτελούν μία κατάθεση ψυχής, εφόσον ο ίδιος δεν δίστασε να εξομολογηθεί πόσο του λείπει ο πατέρας του.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του

«Η πρώτη ανάμνηση πάντα από τον πατέρα μου είναι η μουσική. Είτε ήταν ένα σφύριγμα, είτε ήταν μια μελωδία», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδής.

«Μπορεί να νευρίαζε με κάτι πολύ μικρό. Θυμάμαι μια φορά που ήμασταν στην Αυστραλία και τραγούδαγε και δεν του άρεσε το μικρόφωνο και έψαχνε να βρει γωνία να το σπάσει. Κι εκείνη τη στιγμή έσκυψα στο αυτί του και του είπα “μην το κάνεις αυτό, θα σου πω μετά γιατί”», εξιστόρησε έπειτα ο Αντώνης Γούναρης.

«Ήταν ένας άνθρωπος που έκανε πάρα πολλές πλάκες, μπορεί να έπαιρνε τηλέφωνα σε διάφορες εταιρείες και να άλλαζε το όνομά του και να λέει ότι είναι άλλος καλλιτέχνης για αν τον δώσουν πιο εύκολα ή να κάνει πλάκες. Μπορούσε οποιαδήποτε στιγμή να γράψει μια μελωδία πάνω σε ένα πακέτο τσιγάρα», συνέχισε αργότερα ο πρώτος για να προσθέσει ο Αντώνης Γούναρης: «Για αυτό ήταν γεμάτο και το σπίτι του και το αυτοκίνητό του με μικρά μαγνητοφωνάκια. Όπως μου είπε ο Γιαννάκης, ότι έχει πολλά μαγνητόφωνα που πρέπει να ψάξει να βρει τις μελωδίες που είχε ο Αντώνης».

«Μου λείπει η παρέα. Δεν έχω αλλάξει τίποτα από το σπίτι στο στούντιό του, το πακέτο με τα τσιγάρα του, το μπουφάν του, τα ρούχα του, είναι πράγματα τα οποία δεν μπορώ να τα ξεχάσω», αποκάλυψε τέλος ο Γιάννης Βαρδής.