Minimal με φυτά σε κάθε γωνία του σπιτιού - Το αξιοζήλευτο σαλόνι του Μιχαήλ Ταμπακάκη

Η ανάρτηση του στα social!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Μέσα από το Μαύρο Ρόδο έγινε ευρέως γνωστός ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ως Πέτρος και έγινε ταράξει τα νερά στην ελληνική τηλεόραση, τόσο με την ερμηνεία του, όσο και με την σχέση του, με την ηθοποιό του Σασμού, Σάντυ Χατζηιωάννου.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, βέβαια είναι από τους ανθρώπους που προσέχουν εκτός από την εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά και το σπί που μένουν. Μέσα από φωτογρφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έιδαμε το ωραία διακοσμημένο και στα μέτρα του σαλόνι που έχει.

Διαβάστε επίσης: Παρά τις φήμες χωρισμού τα ταξιδάκια τους τα κάνουν - Οι αναρτήσεις των Ταμπακάκη και Χατζηιωάννου στην Βαρκελώνη

Η ανάρτηση του Μιχαήλ Ταμπακάκη και το εσωτερικό του σπιτιού του

Σε λευκές αποχρώσεις και γεμάτο με φυτά είναι το minimal σπίτι του Μιχαήλ Ταμπακάκη. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, που δημοσίευσε, το σαλόνι του έχει λευκές και κρέμ αποχρώσεις τόσο στα έπιπλα, όσο και στον τοίχο, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με τα μαύρα λαμπα΄κια, που κοσμούν τον τοίχο του.

Οι αναρτήσεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη για το σπίτι του

Οι δηλώσεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη για το Μαύρο Ρόδο

Η νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» φαίνεται πως έχει κεντρίσει για τα καλά την προσοχή των τηλεθεατών καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά ικανοποιητικά -δείτε εδώ αναλυτικά. Φυσικά, ένα από τα πρόσωπα της σειράς που έχει καταφέρει να προκαλέσει χαμό είναι και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «MEGA Καλημέρα» όπου αναφέρθηκε για τον ρόλο του στην σειρά αλλά και πόσο απέχει με τον πραγματικό του χαρακτήρα.

«Ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι πολύ μακριά από εμένα. Έχει μεγαλώσει με πολύ διαφορετικά πρότυπα από αυτά που συναντάει στην πορεία. Είναι κακομαθημένος και δεν του έχει λείψει τίποτα.Αλλά δεν έχει συναντήσει αυτό που λέμε την έννοια του έρωτα.

Στη σειρά συγκρούονται τα πρέπει και τα θέλω. Εγώ στη ζωή μου ακολουθώ τα θέλω αλλά κάποιες φορές αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις τα πρέπει. Το στοιχείο που ξεχωρίζει τη σειρά είναι οι τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Δύο κόσμοι που δεν θα μπορούσαν να έρθουν ποτέ κοντά».