Μαρία Παπαλάμπρου: «Όταν πέθανε ο σύζυγος μου ήθελα...» - Συγκινεί η ηθοποιός με τον έρωτα της ζωής της

«Είχα φυσικά πολλούς φίλους και γνωστούς»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαρία Παπαλάμπρου: «Όταν πέθανε ο σύζυγος μου ήθελα...» - Συγκινεί η ηθοποιός με τον έρωτα της ζωής της

Το πρωί της Τετάρτης (15/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Παπαλάμπρου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του OPEN, για την προσωπική, αλλά και την επαγγελματική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Παπαλάμπρου έκανε λόγο για την επιτυχία "και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή", την πορεία της στο χώρο της υποκριτικής, την συμβίωση με την κόρη της, αλλά και την απώλεια του συζύγου της.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Παπαλάμπρου: Η κόρη της μεγάλωσε - Είναι ολόιδιες

Οι δηλώσεις της Μαρίας Παπαλάμπρου για την απώλεια του συζύγου της

«Δεν ένιωσα ότι πρέπει να ξεκινήσω από το μηδέν, αλλά σίγουρα -για αυτό γυρίσαμε στην Ελλάδα με την κόρη μου την Φαίδρα- είχα την ανάγκη να βρεθώ πιο κοντά στην οικογένεια. Είχα φυσικά πολλούς φίλους και γνωστούς, αλλά όταν έχεις μια απώλεια τόσο σημαντική, έχεις την ανάγκη των πολύ δικών σου ανθρώπων, αυτών με τους οποίους έχεις μεγαλώσει και δεν χάνεσαι ποτέ.

Ένιωσα αυτήν την ασφάλεια, γυρίζοντας στην Ελλάδα. Πέρασα και την φάση της ανασφάλειας» δήλωσε η Μαρία Παπαλάμπρου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Κυριακής (5/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Μαρία Παπαλάμπρου. Η σπουδαία ηθοποιός, που πρόσφατα έκανε μια αποκάλυψη για μια σειρά που συμμετείχε (δείτε εδώ τα λόγια της) αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, στην οικογένεια και την καριέρα της.

«Ζω μαζί με την κόρη μου που μόλις έγινε 18. Είναι πολύ καλή η συμβίωση, η κάθε μια έχει το χώρο της. Δεν μπορείς να ζήσεις με τη σκέψη ότι δεν θα έχεις πια το παιδί σου. Στα 25 μου είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο, ήταν θαύμα που σωθήκαμε.

Τις απώλειες τις διαχειρίζομαι με ψυχραιμία, αλλά όχι πάντα. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι δεν αντέχω. Όταν έχασα τον σύζυγό μου ήταν μια πολύ δύσκολη συνθήκη. Το παιδί μέσα μας δεν πρέπει να πεθαίνει ποτέ, είμαι ανοιχτή στη ζωή», είπε η Μαρία Παπαλάμπρου.

Η Μαρία Παπαλάμπρου είπε επίσης: «Αγαπώ την τηλεόραση και θέλω να δουλέψω εκεί. Μέσα από την τηλεόραση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τους “Παντρεμένους”».