«Ένα πράγμα που δεν έχω πει είναι ότι...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Πέτρου Ίμβριου για την Ναταλία Γερμανού

«Μου αρέσει ό,τι και να πει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ένα πράγμα που δεν έχω πει είναι ότι...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Πέτρου Ίμβριου για την Ναταλία Γερμανού

Στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε συνέντευξη ο Πέτρος Ίμβριος το πρωί της Παρασκευής 17/3 και μίλησε αναλυτικά για την καριέρα του, την σχέση του με το τραγούδι, αλλά και τον γάμο του με την Ναταλία Γερμανού και τον δεσμό που υπάρχει ανάμεσά τους μετά από όλα αυτά τα χρόνια που έχουν χωρίσει.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε σε ποια ηλικία έγινε η γνωριμία του με την παρουσιάστρια του ALPHA, ενώ δεν δίστασε να ομολογήσει δημόσια πώς εκείνη τον βοήθησε να αναπτυχθεί ως άνθρωπος και για ποιο λόγο την θαυμάζει ακόμα και σήμερα (δείτε εδώ τους 13 συντρόφους με τους οποίους είχε συνάψει σχέσεις η Γερμανού).

Η εξομολόγηση του Πέτρου Ίμβριου για την Ναταλία Γερμανού

«Μου είχε προταθεί πέρσι να πάω στο Survivor. Δε μπορώ να διανοηθώ να πάω σε ένα νησί και να πεινάω ή να ξεκατινιάζομαι με τα άλλα παιδιά εκεί. Δεν είναι ούτε του στυλ, ούτε του χαρακτήρα μου», δήλωσε αρχικά ο καλλιτέχνης

«Θα μπορούσα να ασχοληθώ με την παρουσίαση ή με κάποιο τηλεπαιχνίδι», ανέφερε στη συνέχεια εξηγώντας πως είναι "ανοιχτός" να συζητήσει μία ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τη Ναταλία Γερμανού, ο τραγουδιστής απάντησε: «Τη βλέπω τη Ναταλία στην εκπομπή. Μου αρέσει ό,τι και να πει. Ένα πράγμα που δεν έχω πει είναι ότι τη γνώρισα πολύ νωρίς στη ζωή μου, ήμασταν 28-30 ετών, και της χρωστάω ότι έχω μάθει καλύτερα ελληνικά. Χειρίζεται τον λόγο καταπληκτικά κατά την άποψή μου».

«Όταν κάνεις παρέα με κάποιον που είναι πιο ψηλά από σένα σε κάτι, σε βοηθάει. Ό,τι και να ‘ναι αυτό», κατέληξε μάλιστα.