Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου σε αυτό το θέμα» - Η ερώτηση για την Βρισηίδα που την έφερε σε δύσκολη θέση

«Δεν το βίωσα ωραία το All Star, δεν ήταν όπως πέρσι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου σε αυτό το θέμα» - Η ερώτηση για την Βρισηίδα που την έφερε σε δύσκολη θέση

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την συμπεριφορά της πρώτης απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα όσον βρισκόταν μέσα στο Survivor All Star. Οι σχέσεις της με τον φαρμακοποιό δεν είναι και οι καλύτερες παρόλο που είναι σύντροφος της φίλης της.

Μάλιστα, η ίδια η Βρισηίδα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της πως δεν βγαίνει μαζί της όταν είναι μαζί και ο Σπύρος, καθώς δεν τον συμπαθεί (δείτε εδώ τις δηλώσεις της). Από πλευρά της ωστόσο η σχεδιάστρια κοσμημάτων έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της και έχει εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έχει τσακωθεί πολλές φορές μαζί του.

Οι δυο κάποτε καλές φίλες ακόμη δεν έχουν επικοινωνήσει, αφού το μοντέλο δε της απαντάει στα μηνύματα και την έχει κάνει και unfollow στο Instagram.

Οι νέες δηλώσεις της Παπαδοπούλου στην Βρισηίδα

Σε νέες δηλώσεις που έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, ρωτήθηκε για τις σχέσεις την με την Βρισηίδα Ανδριώτου, ωστόσο, δεν θέλησε να απαντήσει.

«Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου σε αυτό το θέμα. Έχω πει κιόλας ότι θα ήταν σωστό να μιλήσουμε αλλά αν δεν θέλει η κοπέλα δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω. Εγώ έχω κάνει την κίνηση. Αν δεν, να είναι καλά, καλή επιτυχία στη ζωή της. Εγώ την κρατάω μέσα μου με αγάπη. Στεναχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα ότι δεν θα με καταλάβει. Πίστευα ότι θα είχε μία πιο αντικειμενική άποψη, επειδή έχει ζήσει και το παιχνίδι. Την πήρα τηλέφωνο μόλις γύρισα από το Survivor», εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη.

«Ξεκάθαρα ο Μάριος κινεί τα νήματα. Το είδαμε και με την Ελευθερία στην αρχή, που της είπε να ψηφίσει τον Στάθη. Ο Σπύρος Μαρτίκας ανακατεύει φουλ και όχι μόνο την κόκκινη ομάδα. Και ο Μπάρτζης έχει ρόλο από πίσω. Όταν έφυγε ο Στάθης, κατάλαβα ότι όλο αυτό ήταν υποκινούμενο, ώστε ένας-ένας οι δυνατοί παίκτες να φύγουν», παραδέχτηκε στη συνέχεια.

Δείτε εδώ το λόγο για τον οποίο δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση μαζί της η Βρισηίδα!

Ο λόγος που η Ευρυδίκη δεν θέλει ούτε να βλέπει στα μάτια της τον Μαρτίκα

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τον Σπύρο. Μου είπε προσωπικά της Αφροδίτης που καίνε τρίτους ανθρώπους που έχουν μια θέση. Είναι πράγματα μηνύσιμα! Έμεινα έκπληκτη από αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι ρόλος! Είναι αδίστακτος άνθρωπος που διψάει για δημοσιότητα και χρήματα!

Σκέφτηκα ότι μπορεί να πληγώθηκε η Βρισηίδα αλλά και εγώ πληγώθηκα από τον Μαρτίκα, όπως κι όλα τα παιδιά. Εγώ δεν είμαι μαριονέτα του Σπύρου επειδή έτυχε στη ζωή να έχει σχέση με μια φίλη μου.

Βρισηίδα πως να στηρίξω τον αγαπημένο σου που είπε κλέφτρα την Ελευθερία; Η Ελευθερία έχει κάνει μάλιστα μήνυση στον Μαρτίκα επειδή την αποκάλεσε κλέφτρα! Αν η Βρισηίδα είναι ευχαριστημένη με την συμπεριφορά του Σπύρου να ζήσουν και να ευτυχήσουν. Βρισηίδα, αυτά που λες ότι σου έκανε ο Άρης Σοϊλέδης πέρσι είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που βίωσα εγώ από τον Σπύρο φέτος. Όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να πω τίποτα στην Βρισηίδα», είχε πει μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη στην πρώτη της συνέντευξη.