«Είχες αεριστεί σε μια σύσκεψη αλλά δεν στο είπα» - "Κόκκαλο" στον αέρα του Super Κατερίνα με την αποκάλυψη του Γκουντάρα

«Τι λες μωρέ ψεύτη;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είχες αεριστεί σε μια σύσκεψη αλλά δεν στο είπα» -

Ο Σπύρος Μαρτίκας, στο επεισόδιο της Πέμπτης 16/3 του Survivor All Star, αποκάλυψε σε όλους πως είχε μία αδύναμη στιγμή στο συμβούλιο του νησιού και αερίστηκε μπροστά στους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα εκείνοι να φεύγουν από δίπλα του γιατί δεν άντεχαν τη μυρωδιά, ενώ η Αφροδίτη Σκαφίδα εξήγησε πως επειδή τρώει πολύ καρύδα, αερίζεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Το θέμα αυτό έπαιξε, λοιπόν, την Παρασκευή 17/3 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να επιμένει πως δεν ήταν καθόλου σωστό και πως μάλιστα ήταν ντροπιαστικό για έναν άνθρωπο με τέτοιο κύρος όπως ο φαρμακοποιός.

Ο Γκουντάρας ξεμπρόστιασε συνάδελφο που αερίστηκε σε σύσκεψη του Super Κατερίνα

Οι περισσότεροι, όμως, διαφωνούσαν μαζί του και η Κατερίνα Καινούργιου, επίσης, δήλωσε πως και δικός της σύντροφος αεριζόταν μπροστά της και το έριχνε στον σκύλο τους. Η συζήτηση, όμως, πήρε άλλη τροπή, καθώς ο Γρηγόρης Γκουντάρας "έδωσε" δημόσια τον συνάδελφό του που έχει κάνει το ίδιο σε σύσκεψη, αλλά δεν είχε πει τίποτα μέχρι τώρα.

«Ιωάννη, επειδή σου αρέσουν τα ιατρικά, εάν δεν το κάνεις, υπάρχει κίνδυνος να γυρίσει το έντερό σου και να τρέχεις στα νοσοκομεία είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να του απαντά: «Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει ένα προφίλ συγκεκριμένο, το οποίο δεν ταιριάζει με αυτή την πράξη« και να συμπληρώνει στη συνέχεια: «Αν ήμουν η Βρισηίδα ανδριώτου θα έκανα αίτηση διαζυγίου μετά από αυτό που έγινε στην τηλεόραση».

Επειδή, όμως, οι υπόλοιποι συνέχισαν να διαφωνούν μαζί του, ανέφερε με ύφος: «Έχετε δει ποτέ να αερίζομαι μπροστά σας;», για να του απαντήσει τελικά ο δημοσιογράφος: «Εγώ, θες να σου πω την αλήθεια, Γιάννη; Μία μέρα στη σύσκεψη, αλλά δεν στο είπα».

«Τι λες μωρέ ψεύτη;», του φώναξε τότε εκείνος ντροπιασμένος.