Πρωινό: «Είναι ανόητο...» - Ο Θοδωρής Μαραντίνης "έσπασε" τη σιωπή του για τον δεύτερο γάμο

«Είτε χωρισμένοι, είτε όχι θέλουμε το καλό των παιδιών μας»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό: «Είναι ανόητο...» - Ο Θοδωρής Μαραντίνης

Ο Θοδωρής Μαραντίνης εντοπίστηκε από την κάμερα του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα της εκπομπής Πρωινό στο αεροδρόμιο, το πρωί της Παρασκευής 17/3 και έτσι ο Γρηγόρης Μπάκας βρήκε την ευκαιρία να τον "τσακώσει" και να του αποσπάσει μερικές δηλώσεις.

Ο ίδιος, λοιπόν, προχώρησε σε μία πρωτοφανή αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου (δείτε εδώ ποιος έχει την επιμέλεια και πώς μοιράζονται τα παιδιά τους), εξηγώντας πως δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να ντυθεί για δεύτερη φορά γαμπρός.

Η αποκάλυψη του Θοδωρή Μαραντίνη για το δεύτερο γάμο μετά τη Χρηστίδου

«Σε τρεις μήνες, θα γίνω 45 ετών. Αλήθεια, στις 16 Ιουνίου. Περιμένω δωράκι», είπε αρχικά ο τραγουδιστής των Onirama.

Στη συνέχεια, απάντησε: «Δεν αποκλείω το γεγονός ενός δεύτερου γάμου. Είναι μία επιλογή που ως χωρισμένοι, οφείλουμε να πάρουμε στη δεύτερη φάση της ζωής μας. Δεν αποκλείουμε κάτι, γιατί στη ζωή είναι ανόητο να λες ποτέ. Μπορείς να δηλώσεις πώς νιώθεις τη συγκεκριμένη στιγμή.

Όλοι είτε χωρισμένοι, είτε όχι θέλουμε το καλό των παιδιών μας. Τώρα, ατυχίες, λάθη και κακές στιγμές θα υπάρξουν, το θέμα είναι πώς θα τις διαχειριστούμε. Ο σκοπός μου ήταν πάντα να το διαχειριστώ εντός των πυλών και να λυθεί οποιαδήποτε διαφωνία προκύπτει για οποιονδήποτε λόγο και ό,τι κι αν κρύβει από πίσω της να τη διαχειριζόμαστε με τέτοιο τρόπο ώστε να λύνεται και να μην επηρεάζει τα παιδιά. Κάποιες φορές δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μου και στενοχωριέμαι πολύ».

Όσον αφορά την σύγκρουση στα Τέμπη, ο Θοδωρής Μαραντίνης σχολίασε πως είναι πολύ στενοχωρημένος και θεωρεί πως είναι λογικό να υπάρχει μία αγανάκτηση.