«Ο Γιώργος δεν πέταγε σπόντες ότι...» - Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για το ξέσπασμα του Λιάγκα στη Μελέτη 

«Νομίζω ότι είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Γιώργος δεν πέταγε σπόντες ότι...» - Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για το ξέσπασμα του Λιάγκα στη Μελέτη 

Νούμερο ένα θέμα συζήτησης σε σχεδόν όλες τις εκπομπές ήταν σήμερα 17/3 το χθεσινό ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της μετά τη φάρσα που έκαναν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Πρωινό.

«Να πω και κάτι, για να τελειώσει η πλάκα, γιατί αρκετά έχει κρατήσει. Να την κόψουμε κάποια στιγμή, γιατί πλάκα, πλάκα, ξεφεύγει… Αυτή η εκπομπή, όπως την βλέπετε, σας αρέσει-δεν σας αρέσει, θα είναι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Να το κλείσουμε, να κόψουμε την πλάκα», ήταν μερικά από τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα -δείτε εδώ ολόκληρο το ξέσπασμά του.

Με την σειρά της λοιπόν και η Ελένη Μενεγάκη με την ομάδα της τοποθετήθηκαν στο εν λόγω θέμα, με την παρουσιάστρια να κάνει τις δικές τις παρατηρήσεις.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα

  • Ελένη: Κάθε μέρα κάτι δίνει για να πεις «Τον Γιώργο ποιος τον σύγχυσε»;
  • Δημήτρης: Το ξέσπασμα είναι εκεί. Ο Γιώργος μπαίνει.
  • Ελένη: Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του. Μπορεί κάποιος να θέλει λίγο να τον πειράξει, όπως πειράζει κι αυτός πολύ κόσμο, γιατί είναι τέτοιος και μετά γελάει και μόνος του «Χαχαχα! Παιδιά είπαμε και κάτι και τι έγινε»;
  • Δημήτρης: Ο Γιώργος δεν συμμετείχε σε αυτή την πλάκα που τώρα ξαφνικά τον τσάντισε. Ο Γιώργος δεν πέταγε σπόντες ότι θα κάνει βραδινό και ο Γρηγόρης πέταγε σπόντες ότι θα κάνει πρωινό;
  • Ελένη: Θεωρώ αν ήταν σε άλλη φάση μπορεί να απαντούσε με πλάκα στην πλάκα. Μάλλον τώρα δεν είναι στα κέφια του.

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Από πέρσι δεν λέγαμε, αν θυμάμαι καλά, ότι η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 θα σπάσει στα δύο, θα πάει ο Γιώργος μέχρι τις 11.30 -όπως έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος- και ότι μετά θα ξεκινούσε η ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά που τελικά πήγε στον ΣΚΑΪ; Η Μαρία Κορινθίου δεν δήλωσε πρόσφατα ότι δεν ξέρει τι θα κάνει του χρόνου και το κομμάτι 11.30 με 13.00 ενδεχομένως, όπως διαρρέεται από το ρεπορτάζ, να ανοίξει και να είναι διαθέσιμο για κάποιον άλλον; Τα θυμάμαι λάθος ρε παιδιά;

Έχει δίκιο σε ένα πράγμα, αν κάποιος συνάδελφος έχει βγει κι έχει πει ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζεται να φάει την ώρα ή την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Γι’ αυτό έχει απόλυτο δίκιο που εκρήγνυται. Κι εμείς διαβάζουμε κι ακούμε τα χιλιάδες πράγματα αλλά δεν βγαίνουμε να ξεσπάμε. Αν έχει βρεθεί συνάδελφος που έχει πει ή έχει υπονοηθεί ότι θα του πάρουν την εκπομπή –γιατί αυτό είναι ανήθικο- πραγματικά έχει δίκιο κι είμαι με το μέρος του», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Η αλήθεια είναι ότι ο μόνος που έχει πει ότι θέλει να κάνει πρωινό είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τον έχω ακούσει και στη ραδιοφωνική του εκπομπή. (…) οπότε είναι λογικό, με βάση το ρεπορτάζ, από τη στιγμή που ο ίδιος ανακινεί τέτοιες φήμες, να υπάρχει ψάξιμο από τους δημοσιογράφους για το τι θα γίνει» είπε με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός, ενώ ο Βασίλης Γρηγορόπουλος τόνισε πως τα λόγια και το ύφος του Γιώργου Λιάγκα δεν ήταν συναδελφικά.

«Το “εμάς μας βλέπουν και κάποιους άλλους δεν τους βλέπουν, δεν ήταν ωραίο”» απάντησε με τη σειρά της η Άννα Ζηρδέλη.

Η Ελεονώρα Μελέτη στη συνέχεια είπε: «Πικρίες δεν κρατάω με ανθρώπους ειδικά με ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ. Από εκεί και πέρα, συναδελφικά, ξε-συναδελφικά πράγματα στον αέρα λέγονται. Τον βλέπω τον τίτλο μας, που λέει ‘αρκετά η πλάκα’ αλλά κάποια πράγματα αξίζει να τα παίρνουμε και στην πλάκα. Εγώ δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνω και να πω όταν μεσούσης της σεζόν γίνεται θέμα δημοσίως ότι ο Λιάγκας κάνει πρόταση στον Κώστα Τσουρό να πάει να δουλέψει του χρόνου μαζί του;».

«Επειδή το έθιξες το θέμα, μπορώ να απαντήσω; Είχε πει ο Λιάγκας ότι αν φύγω από το Mega και αν φύγω από την Ελεονώρα, δεν είχε πει ότι θα με πάρει από την Ελεονώρα, το θυμάσαι καλά, και επειδή αυτό με φέρνει σε δύσκολη θέση, επειδή ξαφνικά μπαίνω στη μέση αυτής της κατάστασης» πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

«Σταματήστε να τα παίρνετε όλα στα σοβαρά, χαλαρώστε λίγο, γελάστε λιγάκι. Γιατί παρεξηγείστε τόσο εύκολα; Γιατί είναι ο κόσμος στην τσίτα, δεν το έχω καταλάβει; Παιδιά, συναδελφικά, για να κλείσει το θέμα, επειδή εδώ διακρινόμαστε και για το ήθος μας και για τις αρχές μας, και για τη δεοντολογία μας, ποτέ δεν θα λέγαμε ακόμα κι αν είχαμε ένα ρεπορτάζ, ποτέ δεν θα λέγαμε ότι ένας παρουσιαστής θα φάει την εκπομπή κάποιου άλλου.

Είναι ξεκάθαρο το τερέν που παίζουμε, αναφερόμαστε σε αυτές τις φήμες που θέλουν το ψυχαγωγικό κομμάτι κάποιος να σκέφτεται, να φαντάζεται, να υποθέτει να κάνει κάποιες αλλαγές. Ποτέ δεν είπαμε ότι κάποιος θα πάρει την εκπομπή του Γιώργου, ποτέ δεν χτυπήσαμε συνάδελφο, ποτέ δεν θίξαμε συνάδελφο κι εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να πορεύομαι με ένα ρητό που μου είπε η μαμά μου: εκεί που είμαι, ήσουν, κι εκεί που είσαι, θα ΄μαι. Πάντα όταν έχω να κάνω με συναδέλφους, σκέφτομαι, πώς μπορεί να νιώθει και ο άλλος» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη