My style rocks: «Δε θέλαμε να το ακούσουμε...» - Το χυδαίο σχόλιο που έφερε σε αμήχανη θέση την Καραβάτου

Μπήκε και ο Σκουλός στη μέση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Δε θέλαμε να το ακούσουμε...» - Το χυδαίο σχόλιο που έφερε σε αμήχανη θέση την Καραβάτου

Την Παρασκευή 17/3 είδαμε την Κατερίνα Καραβάτου να κάνει μια ιδιαίτερη ανακοίνωση στο My style rocks (δείτε εδώ αναλυτικά) και έτσι στη συνέχεια έγινε γνωστό, πως στο παιχνίδι μόδας επιστρέφει η Βασιλική Λιγνού μετά την αποχώρησή της.

Αφού λοιπόν η διαγωνιζόμενη δέχτηκε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία, που της δόθηκε στη συνέχεια, παρουσίασε στους κριτές, αλλά και στα υπόλοιπα κορίτσια το νέο της look. Αμηχανία ωστόσο δημιουργήθηκε τη στιγμή, που η Βασιλική έκανε ένα σχόλιο, το οποίο μόνο ο Δημήτρης Σκουλός αντιλήφθηκε πλήρως, με το οποίο στη συνέχεια η Καραβάτου ήρθε σε δύσκολη θέση.

Η ατάκα της Βασιλικής Λιγνού στο My style rocks που έφερε σε δύσκολη θέση την Κατερίνα Καραβάτου

«Νιώθω σαν τον αείμνηστο Καραϊσκάκη Κατερίνα μου. Να αναζητήσετε στην google τι είπε ο Καραϊσκάκης όταν γύρισε. Δεν μπορώ να σας το πω ήταν αιχμηρό. Δεν μπορώ να την πω την κουβέντα. Όταν γυρίσω θα σας…», είπε η Βασιλική.

«Κοίταξε, κι άλλοι μπορεί να το ξέραμε αλλά δεν θέλαμε να το ακούσουμε. Έχεις δίκιο, εγώ σε ρώτησα, αλλά πίστεψα θα ήταν κάτι διαφορετικό αλλά και εγώ καμιά φορά…. ναι», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Νωρίτερα προηγήθηκε το πικρόχολο σχόλιο της Εmilia Vodos στην νέα παίκτρια

Την Παρασκευή 17/3 μια νέα παίκτρια μπήκε στο My style rocks με την Ειρήνη Καζάκη να κάνει την είσοδο της από τη Θεσσαλονίκη στο παιχνίδι μόδας, που γυρίζεται στην Αθήνα με την ίδια να δείχνει τις προτάσεις της σχετικά με τα αγαπημένα της look.

Ανάμεσα λοιπόν στα σχόλια, που δέχτηκε η Ειρήνη μεγάλο ενδιαφέρον είχαν αυτά, που της έκανε η Emilia Vodos, τα οποία απασχόλησαν σε ένα βαθμό μιας και ήταν αυστηρά δεδομένου, ότι η παίκτρια μόλις είχε μπει στο παιχνίδι (δείτε εδώ την ενόχληση του Σκουλού με τη Vodos).

«Ειρήνη, καλώς ήρθες! Έχεις ένα πολύ ωραίο vibe, με έκανες και γέλασα, από εκεί και πέρα όμως δεν καταλαβαίνω, Ειρήνη μου, τι συμβαίνει. Αυτό το έφτιαξες για να μας φτιάξεις τι διάθεση; Το έφτιαξες γιατί τα φοράς αυτά έξω;», είπε αρχικά η Αιμιλία Vodos.

«Όχι, δεν τα έβαλα για να σας φτιάξω τη διάθεση. Δεν είχα τέτοιο σκοπό, επίτηδες. Είναι ένα look που φοράω στην καθημερινότητα μου γιατί μου είναι πολύ εύκολο», απάντησε η Ειρήνη Καζάκη με την Emilia να συνεχίζει:΅«Έτσι ακριβώς τα φορά; Ποιο κομμάτι… δεν με χάλασε να σου πω. Με χαλάνε όλα βασικά! Με χαλάνε όλα! Δεν ξέρω τι να σχολιάσω. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι σε αυτό το look. Εκτός του ότι κάπια πράγματα πάνω σου είναι πολύ παλιομοδίτικα, δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω».

«Έχω πάθει ένα σοκ! Κοίτα, το μόνο που ίσως μου αρέσει πάνω σου είναι αυτά που φοράς εδώ αλλά δεν ξέρω. Περιμένω πως και πω να δω τι θα φορέσεις στα επόμενα επεισόδια, πραγματικά», συνέχισε η Ειρήνη.