«Είμαι τόσο αμαρτωλή!» - Η Έφη Σαρρή ''έσπασε'' τη σιωπή της για τη απόφασή της να κλειστεί σε μοναστήρι

Μίλησε πολύ ειλικρινά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είμαι τόσο αμαρτωλή!» - Η Έφη Σαρρή ''έσπασε'' τη σιωπή της για τη απόφασή της να κλειστεί σε μοναστήρι

Η Έφη Σαρρή παραχώρησε μια νέα και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Παρασκευή 17/3 και να κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση σχετικά με όλα αυτά, που είχε να αφηγηθεί.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε μεγάλο βαθμό στα επαγγελματικά της, καθώς όπως τόνισε έχει κάνει συνεργασίες με όλους του μεγάλους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Στη συνέχεια, η Έφη Σαρρή μίλησε και για πιο προσωπικά της ζητήματα, όπως είναι αυτό της ηλικίας της, του γάμου της, αλλά και γύρω από το σούσουρο, που είχε γίνει σχετικά με το αν είχε πάει σε μοναστήρι.

Οι αποκαλύψεις της Έφης Σαρρή για τη ζωή της

«Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Συνεργάστηκα με τον Στράτο Διονυσίου, τον Γιάννη Πουλόπουλο, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Γιάννη Πάριο, τη Λίτσα Διαμάντη. Μια φορά είχα πάει στο καμαρίνι του Δημήτρη Μητροπάνου και φορούσε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο. Θυμάμαι ότι αγόραζε τα πουκάμισά του στην Ιταλία. Του είπα τότε: “κύριε Μητροπάνο, τι ωραίο πουκάμισο είναι αυτό” και μου απάντησε: “θα στο δώσω, όταν τελειώσει η σεζόν”. Το θυμήθηκε και μου το έδωσε.

Υπήρξε όντως μια συγκεκριμένη κόντρα με έναν κωμικό ηθοποιό το 2007, όταν είχε μια πολύ επιτυχημένη εκπομπή στην τηλεόραση. Και με κεραυνοβολούσε. Κάθε Τρίτη ήταν αυτή η εκπομπή, δεν θα την ξεχάσω αυτή τη μέρα. Προσπάθησα να απαλλαγώ με διάφορους τρόπους, όπως με γέλιο ή να μην απαντάω. Ακόμη και με δικαστήρια.

Σε έναν απολογισμό που κάνω, δεν θεωρώ ότι υπήρξε κάποιος πολύ μεγαλύτερος έρωτας από τη δουλειά μου. Υπήρξα παντρεμένη. Με τον σύζυγό μου ήμασταν μαζί 17 χρόνια και ήταν μαιευτήρας, γυναικολόγος. Αυτό κάπως με ενοχλούσε, όσον αφορά στο θέμα της δουλειάς. Δεν υπήρχαν ώρες που να συναντηθούμε. Γύριζα εγώ τα χαράματα στο σπίτι, χτύπαγαν τα τηλεφωνά και έπρεπε να ξυπνάω.

Ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Έκανα την επιλογή να μην κάνω παιδιά, γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη με αυτή τη δουλειά. Δεν νομίζω ότι θα ήμουν τόσο καλή μητέρα, ώστε να μπορέσω να αντεπεξέλθω όπως εγώ θέλω», υποστήριξε.

Αναφορικά με την ηλικία μου, αυτός είναι ένας πραγματικός γρίφος. Έχω δει ηλικίες που πραγματικά μένω άναυδη. Εγώ έχω πει 75, 78 χρόνων και για έναν περίεργο λόγο, όλες αυτές οι ηλικίες είναι πιστευτές. Πολλές κυρίες μου είπαν ότι για τα 77 μου κρατιέμαι πολύ καλά.

Μου αρέσει όλο αυτό το «παιχνιδάκια». Φυσικά δεν θα βγω ποτέ να ξεστομίσω την ηλικία μου. Είμαι πολύ μικρότερη από πολλές κυρίες της σοουμπίζ.

Όσον αφορά το αν κλείστηκα σε μοναστήρι, η απάντηση είναι όχι, δεν κλείστηκα. Άλλωστε πώς θα μπορούσε να με αντέξει ένα μοναστήρι; Είμαι τόσο αμαρτωλή!», είπε η Έφη Σαρρή.