«Δεν ήταν εύκολο στην περίπτωση μου γιατί...» - Οι δυσκολίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το θηλασμό του γιου της

«Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσα να προσφέρω στο παιδί μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/konstantinaspyropoulou
Instagram/konstantinaspyropoulou

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της από την ημέρα που έμαθε πως θα γίνει μαμά. Ήθελε να δημιουργήσει την δική της οικογένεια και τελικά τα κατάφερε. Ο μπέμπης της, της έχει κλέψει την καρδιά και δεν φεύγει λεπτό από το πλάι του.

Μπορεί αυτές τις ημέρες να περνάει δύσκολα λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που είχε, ωστόσο, με στήριγμα της ο σύζυγος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλου δεν έχει να αγχώνεται για τίποτα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την ημέρα που γέννησε έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας και επικοινωνεί μονάχα μέσω του προφίλ της στο Instagram, όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Πρόσφατα, απάντησε σε μερικές ερωτήσεις σε Q&A που πραγματοποίησε. Μια λοιπόν follower της, την ρώτησε αν τα βρήκε εύκολα με το θηλασμό και αν παίρνει κάποιο συμπλήρωμα.

Η δυσκολία που αντιμετώπισε η Σπυροπούλου με τον θηλασμό της

Όπως λοιπόν απάντησε, τα βγήκε δύσκολα, καθώς άργησε να κατεβάσει γάλα και χρειάστηκε επιμονή και υπομονή.

«Αυτό και ήταν κάτι που ότι και να σου λένε από πριν δεν μπορείς να καταλάβεις καθώς και η κάθε εμπειρία είναι ξεχωριστή αφού όλες είμαστε μοναδικές!! Χρειάζεται επιμονή, υπομονή και θέληση. Όχι, δεν ήταν καθόλου εύκολο στην περίπτωση μου, γιατί το γάλα μου άργησε να κατέβει αλλά πάντοτε σκεφτόμουν ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσα να προσφέρω στο παιδί μου όσο και για όσο μπορέσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πότε θα γίνει η βάφτιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μετράνε περίπου τρία χρόνια κοινής πορείας και λίγους μήνες γάμου. Οι δυο τους γνωρίζονταν χρόνια μέσω κοινών γνωστών, ωστόσο, πιο κοντά ήρθαν μετά το πρώτο locκdown όταν άρχισαν να πηγαίνουν στο ίδιο γυμναστήριο. "Έδεσαν" γρήγορα και αμέσως ξεκίνησε να φουντώνει ο έρωτας.

Αποφάσισαν να συγκατοικήσουν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, ενώ η επισημοποίηση της έγινε μεσώ κοινής δημόσιας εμφάνισης σε κοσμικό event της showbiz.

Πλέον το ζευγάρι κρατάει ακόμη πιο χαμηλό προφίλ και απολαμβάνει κάθε λεπτό με τον μπέμπη του. Μάλιστα, ξεκίνησαν και τις προετοιμασίες για τα βαφτίσια.

Σύμφωνα με το Πρωινό μας φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί πριν το καλοκαίρι.