Με απώλειες η εκπομπή του Μάνεση: «Ξέρω ότι μας βλέπεις και...» - Η ανακοίνωση στον αέρα του ALPHA

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Με απώλειες η εκπομπή του Μάνεση: «Ξέρω ότι μας βλέπεις και...» - Η ανακοίνωση στον αέρα του ALPHA

Το πρωί του Σαββάτου (18/3) στην ενημερωτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ξεκίνησαν με μια αρκετά συμαντική απουσία. Ο παρουσιαστής του ALPHA, στον αέρα της εκπομπής έδωσε ένα συγκινητικό μήνυμα στον συνάδελφο και συνεργάτη του.

Ο λόγος για τον Πέτρο Γκάτζια, ο οποίος απουσίαζε, φυσικά για λόγους υγείας. Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Μάνεσης, αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος αντιμετώπιζε ίωση και επέλεξε να μείνει σπίτι του για να μην χειροτερέψει.

Διαβάστε επίσης: Τρίβουν τα χέρια τους στο κανάλι του ALPHA - Τι συνέβη με τον Νίκο Μάνεση

Τα λόγια του Μάνεση για την απουσία στην εκπομπή του

«Να πω περαστικά στον Πέτρο Γκιάτζια. Δεν είναι μαζί μας. Είναι οι γνωστές ανοιξιάτικες ιώσεις που θερίζουν αυτή την περίοδο. Λιγοστεύουμε», είπε αρχικά στο μήνυμά του ο Νίκος Μάνεσης και συνέχισε:

«Πέτρο μου, να ‘σαι καλά. Ξέρω ότι μας βλέπεις και ταλαιπωρείσαι. Τα λέμε το ταχύτερο δυνατόν. Όταν έρθεις, μη μας κολλήσεις, γιατί κανα-δυο μείναμε».

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Γκάτζια

Ο Πέτρος Γκάτζιας γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Εργάζεται ως δημοσιογράφος και είναι συγγραφέας πέντε βιβλίων, με τελευταίο το «Μια τυχαία ημέρα» (εκδ. Οδός Πανός). Υπήρξε συνεκδότης και μέλος της συντακτικής επιτροπής του λογοτεχνικού περιοδικού «Προσωπείο», ενός φυτώριου νέων συγγραφέων της δεκαετίας του ενενήντα.

Σε ερώτηση έαν θα ήθελε να είναι κάποιος ήρωας λογοτεχνίας είχε πει: Ο Ροβινσώνας Κρούσος. Αυτή η θέλησή του και η ζωή στο τροπικό νησί είναι ακόμη κάτι το συναρπαστικό. Υπάρχουν φορές που σκέφτομαι πώς θα ήταν να ήμουν ναυαγός.