Ξέφρενο γλέντι την Αίγυπτο για τα γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά - Έρεαν άφθονα τα ποτά και χόρευαν μέχρι τα ξημερώματα

Καλεσμένες Αθηνά Οικονομάκου, Καλομοίρα και άλλες διάσημες κυρίες της showbiz

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέφρενο γλέντι την Αίγυπτο για τα γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά - Έρεαν άφθονα τα ποτά και χόρευαν μέχρι τα ξημερώματα

Τα γενέθλια της γιόρτασε στις 11 Μαρτίου η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με την οικογένεια της, κάνοντας γνωστό το γεγονός με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια πόζαρε στην αγκαλιά του συζύγου της, Λέων Πατίτσα.

Ο έρωτας τους παρά τα όσα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση των τριών της παιδιών, δεν έχει σβήσει και μέχρι σήμερα παραμένουν πολύ ευτυχισμένη.

Η φωτογραφία της Χρουσαλά με τον Πατίτσα

Δείτε βέβαια και την φωτογραφία που δημοσίευσε από τα γενέθλια της μαζί με τα τρία της παιδιά!

Τα γενέθλια της ωστόσο, θέλησε να γιορτάσει και λίγο πιο ξέφρενα μαζί με τις κολλητές της και φίλους. Έτσι λοιπόν, με τον σύζυγό της ταξίδεψαν στη Αίγυπτο και πιο συγκεκριμένα στο Κάιρο, ενώ ακολούθησαν και οι καλεσμένοι της.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Αθηνά Οικονομάκου, η Καλομοίρα, η Μαίρη Βιτυνάρος και πολλές άλλες διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz.

Ήδη πραγματοποιήθηκε ένα πρώτο βραδινό πάρτι στο οποίο η Καλομοίρα τους διασκέδασε όλους με τα τραγούδια της. Το κέφι ήταν στα ύψη! Το ποτό έρεε για τους καλεσμένους της, ενώ δεν σταμάτησε λεπτό το χορό.

Εικόνες από το party γενεθλίων της Μαριέττας στην Αίγυπτο

Μαριέττα Χρουσαλά γενέθλια καλεσμένοι

Η ηλικία της

Γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1983 στο Ριζάρι, ένα χωριό κοντά στην Έδεσσα. Είναι κόρη δύο πρώην δασκάλων, του Κώστα και της Αγλαΐας Χρουσαλά που εκείνη την περίοδο ήταν διορισμένοι εκεί. Η μητέρα της κατάγεται από την Αρίσβη Καλλονής Λέσβου και ο πατέρας της καταγόταν από τον Μάναρη Αρκαδίας. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Θανάση (γενν. 1980).

Το 1985 μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα. Το 2001, ξεκίνησε να σπουδάζει στο Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το οποίο αποφοίτησε. Αργότερα, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Ψυχολογία της Επικοινωνίας" στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.