Ολόγυμνη και άκρως αισθησιακή - Η φωτογράφηση της Νίκης Λάμη από τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη

Τις ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ολόγυμνη και άκρως αισθησιακή - Η φωτογράφηση της Νίκης Λάμη από τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη

Πριν από μερικές ώρες ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μερικά στιγμιότυπα από την γυμνή φωτογράφηση που έκανε η Νίκη Λάμη. Ο νεαρός καλλιτέχνης εκτός από πολύ καλός ηθοποιός, έχει και αρκετό ταλέντο ως φωτογράφος.

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί αυτόν τον καιρό στην κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» φωτογραφήθηκε από τον συνάδελφό της, γυμνή, χωρίς να διστάσει κοιτούσε χαμηλά, ενώ είχε κρύψει το γυμνό της στήθος με τα χέρια της.

Διαβάστε επίσης: Φοράει μόνο δύο μαύρες γόβες και ένα καπέλο - Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ολόγυμνη στον φακό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη

Η ανάρτηση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη με την γυμνή φωτογράφηση της Νίκης Λάμη

Χωρίς να γρειάζεται κάποια περιγραφή στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δημοσίευσε τις δύο φωτογραφίες με την Νίκη Λάμη να ποζάρει αισθησιακά στον φωτογραφικό του φακό.

Λίγα λόγια για την Νίκη Λάμη

  • Η ηθοποιός Νίκη Λάμη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.
  • Σπούδασε υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος.
  • Είναι γνωστή από το ρόλους της ως Γαβριέλα στην τηλεοπτική σειρά του Παναγιώτη Αλεξόπουλου “Το Σόι Μου Μέσα (2009)”, που προβλήθηκε από το κανάλι του Ant1, ως η δημοσιογράφος στην κωμική σειρά του Στέφανου Μπλάτσου “Με λένε Βαγγέλη (2011)”, που προβλήθηκε από το κανάλι του Mega, και ως η Σεσίλια στην κωμική σειρά “Οι συμμαθητές”, που προβάλλεται από το κανάλι του Ant1.
  • Η Νίκη Λάμη, ήταν το παιδί που φορούσε τα ρούχα της μαμάς, καθόταν μπροστά στον καθρέφτη και έκανε μιμήσεις. Ωστόσο η Νίκη Λάμη δεν ξέρει τι ήταν αυτό που πραγματικά την παρακίνησε να γίνει ηθοποιός και να ασχοληθεί με την υποκριτική.
  • Πήγαινε σε πάρα πολλές παραστάσεις από μικρή μαζί με τη μαμά της και της άρεσε πολύ αυτό που έβλεπε. Θυμάται ότι κάποια στιγμή είχε πει ότι θα ήθελε να ήταν και εκείνη πάνω στη σκηνή και να λέει αυτά τα λόγια. Όταν μπήκε στη σχολή συνειδητοποίησε ότι αυτό μόνο ήθελε να κάνει.