Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Ρισκάρω που τα λέω αυτά εδώ...» - Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη

«Θέλω να είμαστε συγκεκριμένοι στα λόγια μας»

«Ρισκάρω που τα λέω αυτά εδώ...» - Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη
News 18.03.2023 16:28
Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή Open Weekend το πρωί του Σαββάτου 18/3 και μεταξύ άλλων μίλησε με την Ελένη Τσολάκη για την τραγωδία που έλαβε χώρα στα Τέμπη πριν από λίγες ημέρες αφήνοντας πίσω 57 νεκρούς, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και πολλά νέα παιδιά (δείτε εδώ πόσοι ήταν οι πραγματικοί επιβάτες εκείνο το μοιραίο βράδυ).

Ο ίδιος, λοιπόν, αναφέρθηκε στις πορείες και στις διαμαρτυρίες που πραγματοποιούνται καθημερινά σε πολλές πόλεις της Ελλάδας για το γεγονός, εξηγώντας πως κατά τη γνώμη του πρόκειται για ένα έγκλημα, το οποίο όμως είναι αποτέλεσμα και ανθρώπινου λάθους.

Τα σχόλια του Χάρη Ρώμα για την τραγωδία στα Τέμπη

«Ο κόσμος έχει ένα θυμικό που κατά διαστήματα επαναλαμβάνεται, στρέφονται εναντίον των πολιτικών με μεγάλη δυσπιστία και δεν έχουν απολύτως άδικο. Πρέπει όμως να γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί να υπάρχει ζωή χωρίς πολιτικούς, κάποιοι πρέπει να διοικούν και είναι στο χέρι τους να ψηφίζουν σωστά», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Κατανοώ ότι υπάρχει οργή για την τραγωδία στα Τέμπη. Δεν κάνουν οι διαδηλωτές τα επεισόδια στις πορείες αλλά έχει νόημα να το κάνουμε κάθε μέρα και να τελειώνουν οι ειρηνικές πορείες με το κάψιμο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

«Η μεγαλύτερη παθογένεια της πολιτικής είναι ότι αυτή τη στιγμή πάνω στα νωπά μνήματα αυτών των παιδιών όλοι προσπαθούν να αποκομίσουν μεγαλύτερα ποσοστά», σημείωσε έπειτα.

Και κατέληξε: «Ήταν μία τεράστια εγκληματική αμέλεια. Είναι και ανθρώπινο λάθος. Θέλω να είμαστε συγκεκριμένοι στα λόγια μας, γιατί η κάθε κουβέντα έχει πολύ μεγάλη σημασία. Εγώ ρισκάρω που τα λέω αυτά εδώ. Θα μπορούσα να μην τα λέω και να γίνομαι αρεστός».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Απίστευτο παιδιά, απίστευτο» - Σε σοκ η Χρηστίδου στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι με αποκάλυψη για την τραγωδία στα Τέμπη

Τέμπη: Ξεκίνησαν οι πρώτες μηνύσεις - Καταγγέλλεται ο ΟΣΕ και πολιτικά πρόσωπα

Share