Της ήρθε κεραμίδα: «Μη μου λες τι να κάνω» - Το παράπονο της Γαίας Μερκούρη στην μητέρα της, Δωροθέα, στον αέρα του ΣΚΑΙ

Η έκπληξη ήταν μεγάλη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Της ήρθε κεραμίδα: «Μη μου λες τι να κάνω» - Το παράπονο της Γαίας Μερκούρη στην μητέρα της, Δωροθέα, στον αέρα του ΣΚΑΙ

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, βρέθηκε το Σάββατο 18/3 η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία αφού μίλησε για την καριέρα της και την προσωπική της ζωή, δέχθηκε μία έκπληξη καθώς μετά το βίντεο που προβλήθηκε για εκείνη, εμφανίστηκε η κόρη της, Γαία, η οποία βγήκε και τα είπε όλα για την σχέση τους.

Πέρα από τα καλά, δηλαδή, μίλησε και για τα παράπονα που έχει από την μητέρα της, εξηγώντας πως αυτή η συνήθειά της να της καθορίζει το πρόγραμμα και να τις δίνει οδηγίες για το τι να κάνει είναι κάτι που την εκνευρίζει αφάνταστα (δείτε εδώ πώς γνωρίστηκε με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και ξεκίνησε η σχέση τους).

Έκπληκτη η Δωροθέα Μερκούρη με το παράπονο που "ξεφούρνισε" η κόρη της, Γαία, στον αέρα του ΣΚΑΙ

«Κάτι που με εκνευρίζει και το κάνεις συχνά, είναι πως όταν θες να κάνεις ένα πράγμα και ταυτόχρονα θυμάσαι κι άλλα 15 πράγματα που ήθελες να κάνεις και δεν καταλήγεις ποτέ σε αυτό που ήθελες αρχικά να κάνεις.

Κάτι άλλο που το έχουμε πει, το έχουμε συζητήσει και του έχουμε βγάλει το ζουμί, είναι: μη μου λες τι να κάνω γιατί μου’ ρχεται να κάνω εντελώς το αντίθετο. Ό,τι μου ζητάς: “Φτιάξε το κρεβάτι σου, πλύνε τα δόντια σου” θα τα κάνω ούτως ή άλλως, έχω φτάσει 19χρονών πια», είπε η Γαία Μερκούρη.

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για το επεισόδιο με τον εφοπλιστή στο θέατρο

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε την προσωπική της ζωή, την οικογένεια της, αλλά και στο περιστατικό με τον εφοπλιστή, στην θεατρική παράσταση που συμμετέχει.

Πιο συγκεκριμένα ο εφοπλιστής την ώρα της παράστασης ξεκίνησε να χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον των ηθοποιών που βρισκόταν στον θίασο. Στην συνέχεια, το θέατρο έκανε μια σχετική ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας έτσι και το όνομα του εφοπλιστή, εκτός από το περιστατικό.

«Την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, κατά τη διάρκεια της παράστασης “Πεταλούδες στο στομάχι”, ο θεατής, κ. Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Βερνίκος απηύθυνε προς τους ηθοποιούς της παράστασης χαρακτηρισμούς, που για λόγους κοσμιότητας δεν θα επαναλάβουμε. Μόλις βεβαιωθήκαμε από τους παριστάμενους για την ταυτότητα του συγκεκριμένου, διαμαρτυρηθήκαμε έντονα εξωδίκως» ανέφερε η ανακοίνωση.

Αμέσως, μετά ο εφοπλιστής ζήτησε συγνώμη (δείτε την εδώ).

«Δεν έβριζε ακριβώς, έκανε κριτική. Αυτό που σκεφτόταν το έλεγε δυνατά, αλλά ήταν λίγο με περίεργες λέξεις. Δεν ζήτησε συγγνώμη αμέσως, έφυγε. Ζήτησε συγγνώμη, αφού ο παραγωγός μας πήρε τον δικηγόρο και πήγαμε σαν θέατρο να κινηθούμε νομικά.

Ήμουν στη σκηνή, αυτό το έργο έχει να κάνει με τον έρωτα και την αγάπη. Οπότε καταλαβαίνεις ότι έχει να κάνει και με την σεξουαλικότητά μας, κάτι το οποίο είναι πολύ φυσιολογικό», είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε:

«Ήταν άσχημο, δεν ήταν ωραίο, εγώ ένιωσα περίεργα και δεν άκουγα ακριβώς τι έλεγε, αλλά άκουσα τι έλεγε για τα άλλα παιδιά. Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα».