Με κοτσίδα μέχρι το πάτωμα και ένα ύφασμα γύρω από το κορμί της - "Χαμός" με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πάνω στο άλογο

Η νέα της ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αφού επέστρεψε ο καλός της, Στάθης Σχίζας, από τον Άγιο Δομίνικο, περνά όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί μαζί του για να αναπληρώσει το κενό που υπήρξε ανάμεσά τους, όσο εκείνος "πάλευε" στις πίστες για να επιβιώσει (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για την σχέση τους και όσα του είπε η Ελευθερίου για την σύντροφό του).

Δεν λείπουν, όμως, και οι αναρτήσεις της στα social media, καθώς μέσα από αυτά έχει καταφέρει να χτίσει μία πολύ όμορφη σχέση με το κοινό της, επικοινωνώντας μαζί του κάθε φορά. Έτσι, το Σάββατο 18/3 δημοσίευσε μία φωτογραφία της η οποία τους άφησε όλους άφωνους, ενώ τα like και τα σχόλια "έπεσαν βροχή".

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η ίδια πόζαρε πάνω σε ένα άλογο, φορώντας ένα ύφασμα μόνο γύρω από το κορμί της, ενώ είχε τα μαλλιά της σε μία κοτσίδα που έφτανε μέχρι το πάτωμα. Δεν έγραψε τίποτα από τη λέξη "Breath" στην λεζάντα αυτής και άφησε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η πρώτη της δημόσια έξοδος με τον Στάθη Σχίζα μετά τις φήμες για το τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα και οι φήμες που ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να έχουν χωρίσει, με αφορμή φυσικά τα όσα του είπε μέσα στο Survivor all star η Ελευθερία Ελευθερίου.

Έτσι, ο Στάθης αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και να επιστρέψει στην αγαπημένη του μιας και κάποιοι μίλησαν ακόμη και για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ζευγάρι να μείνει εκτός social media για πολλές μέρες.

Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και οι δύο προχώρησαν στις πρώτες τους αναρτήσεις μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι βρίσκεται στην Τήνο και πως θέλουν τον χρόνο τους, τονίζοντας όμως πως είναι ακόμα μαζί -δείτε εδώ την ανάρτηση του Στάθη.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τσάκωσε την Αλεξάνδρα και τον Στάθη στην Ιερά Όδο για φαγητό και επιβεβαιώνεται πως πράγματι τα 2 παιδιά είναι μαζί και ερωτευμένα.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει τόσο για την απόφασή του να φύγει από το παιχνίδι όσο και για τις φήμες για τρίτο πρόσωπα στην σχέση του με την Αλεξάνδρα.

«Μια χαρά ήρεμος είμαι, δεν αναστατώθηκα από κάτι», αρκέστηκε να πει και αποχώρησε ευγενικά.