«Είναι κοριτσάκι και...» - Η Άντζελα Δημητρίου πρόδωσε το όνομα της εγγονής της

«Θα έχει και το όνομα του...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι κοριτσάκι και...» - Η Άντζελα Δημητρίου πρόδωσε το όνομα της εγγονής της

Η Άντζελα Δημητρίου διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς βλέπει μία ψυχή να μεγαλώνει μέσα στο σώμα της κόρης της, Όλγας, και η ίδια ανυπομονεί να γίνει γιαγιά σε λίγους μήνες και να κρατήσει το μωρό στην αγκαλιά της.

Πριν από λίγες ημέρες διέρρευσε πως το φύλο του μωρού είναι θηλυκό, και η κάμερα του Open Weekend που συνάντησε την τραγουδίστρια σε έξοδό της απαθανάτισε την ίδια τη στιγμή που αποκάλυπτε ποιο θα είναι το όνομα που θα πάρει το παιδί μόλις βαφτιστεί. Η συγκίνησή της είναι μεγάλη και δεν μπορεί να την κρύψει, ενώ το χαμόγελό της για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της ίδιας, αλλά και της κόρης της μαρτυρά πως θα είναι σίγουρα "χαζογιαγιά" (δείτε εδώ ποια ήταν η πρώτη κίνηση της Όλγας μετά την ανακοίνωση).

Αυτό είναι το όνομα της εγγονής της Άντζελας Δημητρίου

«Είναι κοριτσάκι και περιμένω με λαχτάρα να το πάρω στην αγκαλιά μου, να το χαϊδέψω. Θα βγει Μικαέλα – Αγγελική, θα έχει και το όνομα του αδελφού μου (Μιχάλη)», είπε χαρακτηριστικά η ίδια κοιτώντας τον φακό.

Η πρώτη φωτογραφία της Όλγας με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η ευχάριστη είδηση για την εγκυμοσύνη της Όλγας έγινε γνωστή από την ίδια μέσα από μια ανάρτηση, που έκανε στο instagram, με την ίδια να ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ μέσα από μια μακροσκελή λεζάντα περιέγραφε τα συναισθήματά της.

«Ευλογία είσαι για την οικογένεια μας που θα μεγαλώσει και θα γεμίσει το σπίτι μας χαμόγελα και ευτυχία.Σε περιμένουμε με ανυπομονησία να σου δώσουμε όλη μας την αγάπη γλυκό μας πλασματάκι! @fotios_losis
Έρχεται η στιγμή που όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ και δεν χάνεις την πίστη σου και την ελπίδα σου στον Θεό, εμφανίζονται μπροστά σου άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα πιο όμορφα σου όνειρα.

Ο γιατρός μου ο γυναικολόγος Αναστάσιος Συκουτρής είναι ένας σπουδαίος επιστήμονας που εμπιστεύτηκα και με βοήθησε μετά από αρκετά χρόνια προσπαθειών να έχω σε λίγους μήνες το "μεγαλύτερο θαύμα της ζωής" στην αγκαλιά μου και ευχαριστώ μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου!!! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τον γιατρό μου που αντιλαμβάνεται τις "ανησυχίες" μου, τόσο ζεστός και θαυμάσιος άνθρωπος!!!

Ευχαριστώ πολύ επίσης και την Γενική & Οικογενειακή Ιατρό μας Κυριακή Σολδάτου, που τα τελευταία χρόνια φρόντισε στο να διορθώσω προβλήματα στην υγεία μου, για να μπορέσω να εκπληρώσω την επιθυμία μου να γίνω μητέρα! Δύο υπέροχοι άνθρωποι!!!», έγραψε στην ανάρτησή της η Όλγα Κιουρτσάκη.