Η μεγαλύτερη απόδειξη πως είναι full in love - Το τρυφερό βίντεο της Βαλαβάνη με το Γρηγόρη Μόργκαν

Στα καλύτερά τους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Instagram
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Instagram

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι τελευταία τα ερωτικά της Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς παρά την επιθυμία της να μην κάνει επίσημες δηλώσεις, όλα πλέον λένε, πως δεν είναι μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλα έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Γρηγόρη Μόργκαν.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως πρόκειται για το ντράμερ, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τόσο με την συμμετοχή του στο Nomads, όσο και με την προσωπική του ζωή, αφού ήταν μαζί για 4 χρόνια με την παλιά κολλητή της Ευρυδίκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ζωή όμως αλλάζει και από ότι φαίνεται παίζει περίεργα παιχνίδια και έτσι σήμερα μέσα από το instagram βλέπουμε το ταξίδι, που κάνει η Βαλαβάνη με το Μόργκαν και καλούς τους φίλους στην Αμερική.

Μέσα μάλιστα από ένα νέο βίντεο, που δημοσίευσε ο καλός τους φίλος Γιάννης Μακρυπόδης στα social media δείχνει σε όλους φανερά, πως τα περνάνε όλοι μαζί αλλά και κάποια σπάνια κοινά στιγμιότυπα της Ευρυδίκης με το Γρηγόρη (δείτε εδώ μοναδικές φωτογραφίες από τη στάση τους στο Los Angeles).

Το νέο βίντεο από τις διακοπές του Γρηγόρη Μόργκαν με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Πότε έγιναν ζευγάρι Βαλαβάνη - Μόργκαν

Το ζευγάρι τους πρώτους μήνες έκρυβε τον έρωτά του ωστόσο πλέον θέλουν να ζήσουν όμορφες στιγμές απαλλαγμένοι από το βάρος του μυστικού τους. Ταξίδεψαν στην Χαβάη, όπου ένιωσαν και οι δύο ότι μπορούν να αφεθούν χωρίς να τους απασχολεί τίποτα άλλο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας REAL, οι δυο τους είναι ζευγάρι από το περασμένο καλοκαίρι και οι πρώτες υποψίες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους άρχισαν να φουντώνουν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μετά την επιστροφή του ζευγαριού από την Χαβάη, όλα αναμένεται να είναι διαφορετικά. Οι δυο τους θα σταματήσουν το κρυφτό με την δημοσιότητα, έχοντας την δυνατότητα να ζήσουν την σχέση τους όπως ακριβώς επιθυμούν -δείτε εδώ τις δηλώσεις της Ευρυδίκης για τον νέο της σύντροφο.