«Είναι κάποιοι άνθρωποι που...» - Χαμός στο Πρωινό! Η απάντηση του Λιάγκα στα σχόλια της Μενεγάκη για την έλλειψη χιούμορ του

«Η παλιά μου συμμαθήτρια λέει...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι κάποιοι άνθρωποι που...» - Χαμός στο Πρωινό! Η απάντηση του Λιάγκα στα σχόλια της Μενεγάκη για την έλλειψη χιούμορ του

Χαμός είχε επικρατήσει πριν μερικές μέρες ένα ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της μετά τη φάρσα που έκαναν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Πρωινό.

«Να πω και κάτι, για να τελειώσει η πλάκα, γιατί αρκετά έχει κρατήσει. Να την κόψουμε κάποια στιγμή, γιατί πλάκα, πλάκα, ξεφεύγει… Αυτή η εκπομπή, όπως την βλέπετε, σας αρέσει-δεν σας αρέσει, θα είναι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Να το κλείσουμε, να κόψουμε την πλάκα», ήταν μερικά από τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα -δείτε εδώ ολόκληρο το ξέσπασμά του.

Τι είχε πει η Μενεγάκη για τον Λιάγκα

Ανάμεσα στις παρουσιάστριες που το σχολίασαν ήταν και η Ελένη Μενεγάκη η οποία είχε πει μεταξύ άλλων: «Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Νομίζω ότι είναι σαν να χάνει λίγο το χιούμορ του. Μπορεί κάποιος να θέλει λίγο να τον πειράξει, όπως πειράζει κι αυτός πολύ κόσμο, γιατί είναι τέτοιος και μετά γελάει και μόνος του "Χαχαχα! Παιδιά είπαμε και κάτι και τι έγινε;"».

Η απάντηση του στα σχόλια της για το χιούμορ του

Το πρωί της Δευτέρας, λοιπόν, ο παρουσιαστής, με αφορμή μια κουβέντα για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, θέλησε να απαντήσει στο σχόλιο αυτό της Ελένης Μενεγάκη.

«Είναι κάποιοι άνθρωποι που μένουν είτε εγκλωβισμένοι σε μία σχέση για λόγους κοινωνικούς, οικονομικούς, για τα παιδιά κλπ… είτε είναι και κάποιοι άνθρωποι, εδώ ορίστε (σ.σ. δείχνει τον εαυτό του) που δεν βρίσκουν τη δεύτερη ευκαιρία. Έλα ρε Άρη, να κάνουμε και λίγο πλάκα. Γιατί λέει η Μενεγάκη το μεσημέρι ότι δεν έχω χιούμορ. Η παλιά μου συμμαθήτρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.