«Μου έστειλε ένα σεντόνι...» - Η αποκάλυψη του Ουγγαρέζου για το Λιάγκα και το ''καρφί'' της Μενεγάκη

«Γεια σου ρε συμμαθητή..»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μου έστειλε ένα σεντόνι...» - Η αποκάλυψη του Ουγγαρέζου για το Λιάγκα και το ''καρφί'' της Μενεγάκη

Τη Δευτέρα 20/3 ξεκίνησε μια νέα εβδομάδα για όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές με τα περισσότερα πάνελ να στέκονται στην πρεμιέρα της Ελίνας Παπίλα στον Αντ1 με το Είμαστε μαζί (δείτε εδώ πως τα πήγε δεύτερη ημέρα σε νούμερα).

Η Ελένη Μενεγάκη με τη σειρά της σχολίασε το νέο αυτό project, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον ίδιο να κάνει απολαυστικά σχόλια για τον Αντ1 και τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ουσιαστικά έχασε μέσα από τα χέρια του την Παπίλα.

Να θυμίσουμε εδώ, πως υπήρχαν σοβαρά σενάρια, που ήθελαν το Λιάγκα να συνεργάζεται με την Παπίλα με το πάνελ του Mega να επικεντρώνεται περισσότερο στο Λιάγκα παρά στην Ελίνα.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για το Γιώργο Λιάγκα

«Χθες να δεις… Μου έστειλε ένα μήνυμα, ένα σεντόνι τέτοιο! Του είπα ότι την Κυριακή σεντόνια δεν διαβάζω κι αν ήθελα να διαβάσω, θα είχα κοπέλα. Τον πήρα τηλέφωνο, μου είπε ότι δεν θα το σηκώσει γιατί έχει τα παιδιά. Θυμάστε που είχε κάνει πρόταση στην Παπίλα; Σαν να είπε ότι “κάντε την βόλτα σας και από Σεπτέμβριο εδώ”. Έτσι είχε κάνει και στο Σπάτα live. Έτσι είχε κάνει και τότε, πρόταση σε όλους μας τους συνεργάτες. Όλοι στο Πρωινό καταλήξαμε», είπε ο Γιώργος Ουγγαρέζος.

«Τα βλέπει αυτός αυτά που λάμπουνε και τα θέλει κοντά του. Ο δίδυμος. Γεια σου ρε συμμαθητή! Με μνημονεύεις, σε μνημονεύω! Ξεκάθαρα! Πώς το κάνουμε, δεν ξέρω», συνέχισε από τη μεριά της η Ελένη Μενεγάκη.

Νωρίτερα προηγήθηκε το σχόλιο της για τ η νέα εκπομπή της Παπίλα

Το Σάββατο 18/3 με παρουσιάστρια την Ελίνα Παπίλα καλωσόρισε το κοινό της αλλά και τους συνεργάτες της που θα βρίσκονται μαζί της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πρόκειται για τον Γιώργο Λάγιο, τον Αντώνη Βλοντάκη και την Νεφέλη Μέγκ.

Η εκπομπή σχολιάστηκε από όλες τις υπόλοιπες, με την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες να τοποθετούνται με σχετικά αυστηρά λόγια, μέσα από την σημερινή 20/3 εκπομπή στο MEGA.

«Έχω δει σήμερα όλες τις εκπομπές να σχολιάζουν την πρεμιέρα της εκπομπής της Ελίνας Παπίλα. Τι ακριβώς έχει συζητηθεί; Το πώς ήταν η ίδια ή το πώς ήταν η εκπομπή;», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε πως παρόλο που θεωρεί την Ελίνα Παπίλα συμπαθητική και ταλαντούχα, ο ΑΝΤ1 την χαντάκωσε με την ώρα προβολής, καθώς στις 5 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα δεν βλέπει κανένας τηλεόραση.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι έκαναν λόγο για παλιακό κόνσεπτ, μιας και είχε live κοινό, ενώ η Ελένη Μενεγάκη από πλευράς της ανέφερε μόνο πως όταν ένα τόσο μεγάλο κανάλι σαν τον ΑΝΤ1 σου κάνει πρόταση, δεν μπορείς να αρνηθείς και να σταθείς τόσο πολύ στην ώρα αλλά πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία.

«Δεν έχεις ξαναδεί εκπομπές να βγαίνει Μάρτη; Μην το λες αυτό! Επί πρωινού καφέ όταν ήμασταν στον Alpha, όταν ήταν ο Μουτσινάς και η Ζαρίφη, πήγε η Καγιά, ήταν Μάρτης», είπε η παρουσιάστρια όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε ότι το κανάλι έβγαλε Μάρτη την εκπομπή.