Ξανά μαζί ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου - Για τσιπουράκι σε ταβερνάκι! Η φωτογραφία από την έξοδό τους

Οι σχέσεις τους μετά το διαζύγιο είναι άριστες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου παντρεύτηκαν το 2004, απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, όμως το 2016 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή προκαλώντας μεγάλο σοκ στην ελληνική σόουμπιζ, καθώς ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του κοινού.

Πάντα κρατούσαν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως είναι γνωστό πως ακόμη και μετά το διαζύγιο οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως ο παρουσιαστής της στάθηκε σαν βράχος όταν η ηθοποιός έζησε όλη αυτή την περιπέτεια εξαιτίας του Μάνου Παπαγιάννη και της επίθεσής του προς το πρόσωπό της (δείτε εδώ την απάντηση του Φερεντίνου για τον κατηγορούμενο μετά την απόφαση του δικαστηρίου). Άλλωστε, οφείλουν να μένουν ενωμένοι για την οικογένεια που είχαν δημιουργήσει και για το καλό των παιδιών τους.

Ξανά μαζί η Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος

Την Δευτέρα 20/3, μάλιστα, η Σοφία Παυλίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της ίδιας όπου βρισκόταν στο πλευρό του πρώην συζύγου της σε έξοδό τους για τσιπουράκια, επιβεβαιώνοντας πως διατηρούν επαφές και συνεχίζουν να περνούν καλά μαζί.

Σοφία Παυλίδου Χρήστος Φερεντίνος

Τι δήλωνε για το διαζύγιό τους ο παρουσιαστής του ALPHA

Λίγο πριν σκάσει το διαζύγιο Σκορδά-Λιάγκα ένας άλλος χωρισμός απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί. Ο λόγος για τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σοφία Παυλίδου, οι οποίοι χώρισαν μετά από 12 χρόνια γάμου! Ο παρουσιαστής για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή του και μιλά στο TV Έθνος για την απόφαση να ανακοινώσει επίσημα το χωρισμό του από την Σοφία Παυλίδου.

Γιατί πήρατε την απόφαση να ανακοινώσετε το χωρισμό σας; Θεωρήσατε (σ.σ. με την Σοφία Παυλίδου) πως δεν θα μπορούσατε να το κρατήσετε μακριά από τα φώτα ή θέλετε να εξακολουθήσετε να κοιτάτε με ειλικρίνεια τον κόσμο στα μάτια;

«Γιατί μας τηλεφώνησαν από την εφημερίδα, μας ρώτησαν και θεωρήσαμε ότι δεν θα έπρεπε να απαντήσουμε λέγοντας ψέματα. Χώρια που είχαν αρχίσει να γράφονται διάφορα δεξιά και αριστερά και δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνεται αυτό. Άλλωστε, με την Σοφία θα μας ενώνει μια μεγάλη αγάπη, έχουμε δυο παιδιά, είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και όλα μια χαρά».

Όντως ακούστηκαν πολλά, ανάμεσά τους και ένα καλοκαιρινό «παπαρατσικό» θέμα που κυκλοφόρησε και σε ήθελε με νέα συνοδό.

«Δεν θα σχολιάσω απολύτως τίποτα, για όλα αυτά δεν πρόκειται να σου πω απολύτως τίποτα. Ποτέ δεν έκανα θέμα τη ζωή μου στα περιοδικά και δεν θα το κάνω τώρα».