«Δε θα κάτσω να...» - Η αινιγματική απάντηση του Αγγελόπουλου για το αν είναι μαζί με τη Βαμβακούση

Μετά τις κοινές του εξόδους και ταξίδια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε θα κάτσω να...» - Η αινιγματική απάντηση του Αγγελόπουλου για το αν είναι μαζί με τη Βαμβακούση

Τη Δευτέρα 20/3 ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη με τον επιχειρηματία - ηθοποιό να κάνει δηλώσεις τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, που πάντα απασχολούν.

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε το θάρρος και ρώτησε το Ντάνο για τα προσωπικά του, αφού εδώ και λίγο καιρό έχει βγει στη δημοσιότητα η σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση (δείτε εδώ την κοινή τους επίσκεψη στον πνευματικό τους).

Ο ίδιος λοιπόν δεν απέφυγε την σχετική ερώτηση, ωστόσο δεν άφησε πολλά περιθώρια να γίνουν αναφορές στο όνομα της κοπέλας, χωρίς να διαψεύδει και όσα έχουμε δει και ακούσει για τους δύο τους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη Δήμητρα Βαμβακούση

«Προσωπική ζωή είναι οι φίλοι, η οικογένεια σου κλπ. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος, που δε θέλω να μιλάει για την προσωπική μου ζωή...Συνηθίζεται σε αυτό το χώρο να εικάζεται ότι είσαι με έναν άνθρωπο, δεν αφορά κανένα...ότι είσαι παρέα με έναν άνθρωπο μπορεί να είναι χίλια πράγματα...τουλάχιστον...και ας μείνουμε σε αυτό, δε θα κάτσω να απαντήσω στο τι κάνω και τι δεν κάνω», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το σχόλιο του Αγγελόπουλου περί γάμου με την Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Night Out και η συνέντευξη του θα προβληθεί απόψε 23/2 το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Απόσπασμα, έπαιξε η εκπομπή Mega Καλημέρα, δίνοντας μας μια μικρή γεύση με τα όσα θα παρακολουθήσουμε.

Ο Ντάνος, ο οποίος μπαίνει σε κορυφαία ελληνική τηλεοπτική σειρά, θα μιλήσει τόσο για τα επαγγελματικά του βήματα, όσο και για την Δήμητρα Βαμβακούση με την οποία όλοι λένε πως είναι ζευγάρι.

Στο Mega Καλημέρα, πρόβαλλαν απόσπασμα από το σημείο που ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του Survivor.

«Πριν καιρό αποδέχτηκα το αν είμαι ερωτευμένος. Με την Δήμητρα Βαμβακούση συνεργαζόμαστε, είναι σπουδαία κοπέλα. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν κάποιον», δήλωσε.

«Με την Δήμητρα Βαμβακούση έχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, γιατί έχουμε κοινό πνευματικό. Με την Δήμητρα δεν έχουμε πει περισσότερα, μας έχουν φτάσει και σε γάμο», σχολίασε.