Παγιδευμένοι: «Ο εθνικός κουμπάρος!» - Το twitter δόξασε τον Ανδρέα για την εισβολή του στο δικαστήριο

«Ο ήρωας της ημέρας!»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Ο εθνικός κουμπάρος!» - Το twitter δόξασε τον Ανδρέα για την εισβολή του στο δικαστήριο

Στο αποψινό (20/3) επεισόδιο της δραματικής σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» είδαμε ότι όλη η αλήθεια για τη δολοφονία του Aγγελου βρίσκεται εκεί, μαζί με άλλα μυστικά, που η Aννα θα πρέπει να αποκωδικοποιήσει.

Αποφασίζει όμως να μην πει τίποτα ακόμη στον Δημήτρη, μέχρι να αποφασίσει πώς θα το χρησιμοποιήσει. Στο μεταξύ ο Δημήτρης κάνει αίτηση για να επιστρέψει στη θέση του στην εισαγγελία και γίνεται δεκτή, ενώ η Αγγελική Ρούσσου αναλαμβάνει την υπόθεση εξαφάνισης μιας κοπέλας.

Η υπόθεση ωστόσο αυτή φαίνεται επικίνδυνη, καθώς εμπλέκονται άτομα της μαφίας και ο Σταύρος ανησυχεί. Πηγαίνει λοιπόν στον προϊστάμενο και του ζητάει να πάρει εκείνος τον φάκελο. Όμως αυτό εξοργίζει την εισαγγελέα. Μπαίνει στο γραφείο του μαινόμενη.

Διαβάστε επίσης: Παγιδευμένοι: Φρικιαστική ανατροπή! Ο Άγγελος αυτοκτόνησε - «Είμαι ο γιος του διαβόλου»

«Τι έκανες; Γιατί μου πήρες την υπόθεση;». Εκείνος πάει να δικαιολογηθεί αλλά είναι έξαλλη. «Το έκανες για να με προστατεύσεις; Επειδή είμαι γυναίκα; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα;», του φωνάζει και τον αφήνει εμβρόντητο.

Η Κλειώ θα καταφέρει να φύγει για τα Γιάννενα με τη βοήθεια του Γεράσιμου, αφού πλέον ξέρει το μυστικό του για το αυτιστικό παιδί που έχει αναλάβει. Η Χρύσα με τη σειρά της παίρνει τα αποτελέσματα πατρότητας για το παιδί της Δώρας. Είναι του Νίκου.

Δεν μπορεί να κρατήσει τα νεύρα και τα δάκρυά της. «Θα ζητήσω διαζύγιο. Τελείωσε», λέει στη μητέρα της, η οποία προσπαθεί μάταια να της αλλάξει γνώμη. Στο μεταξύ ο Αλέκος δεν μπορεί να αντέξει στην ιδέα ότι βρίσκεται στη φυλακή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφεθεί ελεύθερος. Φωνάζει στον Μάρκο: «Βγάλε με από εδώ αλλιώς τελείωσες. Δεν ξέρω πώς. Τσάμπα κάνεις τα γλυκά μάτια στη δικαστίνα;». Η Αννα, όμως, στέκεται απέναντί του.

Εξελίξεις που οι τουιτεράδες δεν άφησαν, χωρίς να σχολιάσουν, όπως αυτοί ξέρουν.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για τους Παγιδευμένους